Προσύμφωνο θέλει ο Πανιώνιος

Την υπογραφή προσυμφώνου με την πλευρά των Κύπριων επενδυτών, επιθυμεί ο Πανιώνιος για να προχωρήσει το θέμα της πώλησής του.

Την υπογραφή προσυμφώνου με την πλευρά των Κύπριων επενδυτών, επιθυμεί ο Πανιώνιος για να προχωρήσει το θέμα της πώλησής του. Μάλιστα όπως ανέφεραν την Τετάρτη πηγές από την διοίκηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης, ήδη έχει ανατεθεί σε δικηγόρους να μελετήσουν κάθε παράμετρο και να συντάξουν το κείμενο που θα αποτελέσει και το προσύμφωνο μεταξύ των δύο πλευρών.

Μία κίνηση που μπορεί να ερμηνευτεί και ως τακτικής από την πλευρά του συλλόγου της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να διαφανεί το κατά πόσο οι Κύπριοι επενδυτές και οι Ελληνες συνεργάτες τους, είναι όντως διατεθειμένοι να αγοράσουν το πακέτο των μετοχών του Ιστορικού.

Στο μεταξύ, την Πέμπτη αναμένεται να γίνουν συναντήσεις του προέδρου Γεράσιμου Βεντούρη, με τους Φανούρη Γουνδουλάκη, Μάρκους Γιόνσον. Αντικείμενο της συζήτησής τους φυσικά η ανανέωση των συμβολαίων τους, τα οποία και λήγουν στις 30 Ιουνίου. Από κει και πέρα, αναμένεται πάντα και η απάντηση του Γιάννη Κοντοέ, στην πρόταση που του έχει καταθέσει η διοίκηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.