Αντσελότι: “Δεν είμαστε το φαβορί, θα βελτιωθεί η Μπαρτσελόνα”

Ο Κάρλο Αντσελότι επέμεινε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι φαβορί για να κερδίσει την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Supercopa de Espana (12/1, 21.00 Novasports).

Το Clasico της Τετάρτης (12/1) στο Ριάντ θα καθορίσει ποιος θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό του Supercopa την Κυριακή. Οι Μαδριλένοι ήταν νικητές 2-1 στο Camp Nou στην προηγούμενη συνάντηση στη LaLiga τον Οκτώβριο. Οι ”μερένγκες” βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από 21 αγώνες, με την Μπάρτσα στην έκτη, 17 βαθμούς πίσω.

Ο Αντσελότι, ωστόσο, πιστεύει ότι αυτό θα μετρήσει ελάχιστα με μια θέση στον τελικό. “Θα ανησυχούσα αν οι παίκτες πίστευαν ότι ήμασταν φαβορί, αλλά δεν το σκέφτονται αυτό. Πιστεύουν ότι πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε”, δήλωσε ο προπονητής των Μαδριλένων την Τρίτη (11/1) . «Αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα ισορροπημένα, όσο μεγάλο κενό υπάρχει στον πίνακα, όπως ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι πρωταθλήματος. “Όταν παίζεις ένα παιχνίδι, μπορείς να κερδίσεις, να ισοφαρίσεις ή να χάσεις. Το παιχνίδι θα επιλέξει έναν νικητή. Πρέπει να παίξουμε στο καλύτερό μας επίπεδο. Παίζουμε ενάντια σε μια ομάδα που είναι δυνατή και έχει τον ίδιο στόχο, που είναι να φτάσει ο τελικός.

Αυτό θα είναι το πρώτο Clasico του Τσάβι ως προπονητής της Μπάρτσα. Ο Τσάβι είχε αντικαταστήσει τον Ρόναλντ Κούμαν μόλις δύο εβδομάδες μετά την εντός έδρας ήττα στο Καμπ Νοόυ. Αν και ο Τσάβι έχει κερδίσει επαίνους για τη χρήση νεαρών παικτών και για την προσπάθεια να επαναφέρει ένα τυπικό στυλ στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα, τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά, με τους Καταλανούς να έχουν κερδίσει μόνο πέντε από τους 11 αγώνες από τον διορισμό του.

Ωστόσο, ο Αντσελότι πιστεύει ότι δείχνουν σημάδια προόδου στις εμφανίσεις τους. “Μου αρέσουν γιατί είναι μια ομάδα με ταυτότητα, με τον τρόπο που έχει πάντα η Μπάρτσα. Νομίζω ότι είναι μια ομάδα που θα βελτιωθεί με τη συμβολή [του Τσάβι]”, είπε. «Έχουν έμπειρους παίκτες όπως οι Μπουσκέτς, Πικέ, Άλμπα που δίνουν πάντα πολλά στην ομάδα. Αλλά οι νέοι που πιέζουν μπροστά ξεχωρίζουν πολύ, όπως οι Γκάβι, Νίκο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.