Στη Μπάρι ο Πετρόπουλος

Στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντώνης Πετρόπουλος, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Μπάρι.

Στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντώνης Πετρόπουλος, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Μπάρι. Ο έμπειρος επιθετικός που πέρυσι αγωνίστηκε στην Καλλονή, βρέθηκε στη γειτονική χώρα και αφού πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με τον ιταλικό σύλλογο.  

«Η Μπάρι είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Ήρθα σε μια καλή ομάδα με πολλές φιλοδοξίες, είμαι στην διάθεση του προπονητή και των συμπαικτών μου για να πετύχουμε κάτι σημαντικό. Είναι λίγες μέρες που δουλεύω με το υπόλοιπο σύνολο αλλά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Με υποδέχτηκαν πολύ καλά. Έχω παίξει ευρωπαϊκά παιχνίδια κόντρα στην Λάτσιο και την Ρόμα. 

Μου αρέσει να παίζω μέσα στην περιοχή, να εκμεταλλευτώ τις ιδιότητες μου με την μπάλα και το κεφάλι. Αυτές τις μέρες αφομοιώνω αυτά που μου λέει ο προπονητής μου στην τακτική και δουλεύω για να βελτιώσω τη συνεργασία μου με την υπόλοιπη ομάδα. Η Serie B είναι μεγάλο και δύσκολο πρωτάθλημα που θέλει καλή φυσική κατάσταση», δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο 29χρονος φορ. 

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του Πετρόπουλου που θα αγωνιστεί στο εξωτερικό, καθώς έως τώρα είχε παίξει σε αρκετές ομάδες στην Ελλάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.