Μπάρι – Κάλιαρι 0-1: Θέλημα Ρανιέρι, έργο Παβολέτι (hls)

Μετά από απουσία ενός έτους η Κάλιαρι επέστρεψε στη Serie A, νικώντας στον τελικό της ανόδου τη Μπάρι με 1-0, με το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες στη Σαρδηνία να έχει ολοκληρωθεί ισόπαλο 1-1.

Ήταν η Κάλιαρι η ομάδα που είχε τις πρωτοβουλίες από την αρχή της αναμέτρησης στο Σαν Νίκολα στο δεύτερο τελικό για την άνοδο στη Serie A κόντρα στη γηπεδούχο Μπάρι, ωστόσο παρότι δημιούργησε ευκαιρίες κι είχε την κατοχή δε μπόρεσε να πάει στα αποδύτηρια προηγούμενη στο σκορ. Ο λόγος βέβαια ήταν ο Ελία Καπρίλε, ο οποίος επενέβη σε τρεις περιπτώσεις σε τελικές προσπάθειες των Λουβούμπο, Ντοσένα, Ντι Πάρντο που είχαν σημαντικό βαθμό δυσκολίας.

Ο Καπρίλε σταμάτησε ξανά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ η Κάλριαρι στάθηκε τυχερή στο 84ο λεπτό όταν η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι μετά από σουτ του Φολορούνσο. Οι “νησιώτες” είχαν ωστόσο φυλάξει το καλύτερο για το τέλος. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι γέμισε την ομάδα του με υψηλόσωμους επιθετικούς που “κατασκήνωσαν” στην αντίπαλη περιοχή κι ένας εξ αυτών, ο Λεονάρντο Παβολέτι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να νικήσει τον Καπρίλε και να στείλει ξανά στη Serie A τους Σάρδους


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.