Πάρμα – Κάλιαρι 0-0: Η Κάλιαρι στον τελικό της ανόδου (hls)

Η Κάλιαρι με "προίκα" τη νίκη με 3-2 από το πρώτο ματς, θα είναι η ομάδα που θα διεκδικήσει κόντρα στη Μπάρι στον τελικό των play-offs της Serie A, την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας. Δοκάρι λίγο πριν από το τέλος του ματς είχε η Πάρμα που ήθελε μόνο νίκη για να πάρει την πρόκριση

Η ατμόσφαιρα στο Ένιο Ταρντίνι αρχικά έδωσε ώθηση στην Πάρμα, όμως οι γηπεδούχοι δυσκολεύθηκαν υπερβολικά να πατήσουν την περιοχή της Κάλιαρι κα να μετατρέψουν σε πίεση το αυξημένο ποσοστό κατοχής που είχαν για το πρώτο 20λπετο. Με δεδομένο ότι όποιο άλλο αποτέλεσμα μετά από την ήττα στη Σαρδηνία με 3-2 δεν έδινε την πρόκριση στην Πάρμα, οι γηπεδούχοι στάθηκαν τυχεροί όταν είδαν τον VAR να ακυρώνει για ελάχιστα εκατοστά ως οφσάιντ το τέρμα του Τζιανλούκα Λαμπαντούλα με το οποίο οι φιλοξενούμενοι “έδειξαν τα δόντια τους” στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο Κλαούντιο Ρανιέρι έκανε ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια των γηπεδούχων βάζοντας με τη συμπλήρωση μιας ώρας στο ματς τρίτο στόπερ στην αμυντική του γραμμή. Η Πάρμα είχε την κορυφαία της στιγμή με το δοκάρι του Τζανιμάκια στο 84ο λεπτό ενώ ο Λουβούμπο δαπάνησε την ευκαιρία να “κλειδώσει” την πρόκριση στον τελικό για την ομάδα του σε τετ α τετ με τον Τσιτσισόλα, ωστόσο δεν “πλήρωσε” την απώλεια με το τέλος του ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.