Κάλιαρι – Τερνάνα 2-1 : Με το μαγικό ραβδί του Ρανιέρι! (hls)

Μεταμορφωμένη στο 2ο ημίχρονο η Κάλιαρι 2-1 νίκησε την Τερνάνα, εδραιώνοντας της θέση της στα γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο, έστω και μέσα από αγώνες κατάταξης!

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη καλή τους φάση, μόλις στο 4ο λεπτό με τον Ντεϊόλα όμως παρά τους καλούς… “οιωνούς” τα πράγματα δεν εξελίχθηκε όπως τα περίμενε η ομάδα της Σαρδηνίας. Η Τερνάνα “απάντησε” άμεσα με ένα ωραίο γυριστό σουτ του Παρτιπίλο και σε γενικές γραμμές ήταν ως το φινάλε του πρώτου μέρους ήταν αυτή που άξιζε και μπορούσε να φτάσει σε ένα ακόμη γκολ..

Όμως κάπου εκεί ήρθε το “μαγικό ραβδί” του Ρανιέρι να αλλάξει τα κατά τρόπο θεαματικό την εικόνα του ματς. Ο έμπειρος τεχνικός πραγματοποιώντας τέσσερις αλλαγές (!!) στην ανάπαυλα, ζωντάνεψε την Κάλιαρι σε όλες τις γραμμές.. Επιθετικά, ο 21χρονος Λοβούμπο έκανε άνω κάτω την άμυνα των φιλοξενούμενων, βγάζοντας από την… ακινησία και τον Περουβιανό Λαπαντούλα. Το γκολ πάντως το πετυχε στο 60′ ο Ζάπα, από κοντά σε μια φάση που ο Λαπαντούλα του γύρισε τη μπάλα ανάμεσα σε τέσσερις αμυντικούς!

Στα επόμενα δέκα λεπτά η ομάδα της Σαρδηνίας δημιούργησε κι έχασε άλλες 3-4 μεγάλες ευκαιρίες για ένα ακόμη γκολ που όμως δεν ήρθε… Στο 86′ ο Ραντούνοβιτς πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα σε ένα εντυπωσιακό σουτ του Φαλέτι, στην μοναδική καλή φάση της ομάδας της Ούμπρια να πάρει κάτι από το ματς στο δεύτερο ημίχρονο..


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.