Τερνάνα – Πίζα 2-1 : Ο ένας το άξιζε κι ο άλλος απλά το ήθελε! (hls)

Καλύτερη στη μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, η Τερνάνα με γκολ των Φαβάλι (72' πεν.) και Φαλέτι (75') νίκησε 2-1 την Πίζα που προηγήθηκε νωρίς (6') με τον Μορέο αλλά μετά... ξεθύμανε!

H ομάδα της Ούμπρια μπορεί να μην είχε το ίδιο δελεαστικό κίνητρο με αυτό της Πίζα αλλά παρότι έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ και δυσκολεύτηκε αρκετά ώστε να φανεί ανταγωνιστική, εν τέλει κατάφερε να φτάσει σε μια πέρα για πέρα δίκαιη νίκη γιατί απλά ήταν ανώτερη και έδειξε να το ψάξει πιο παθιασμένα και προφανώς πιο μεθοδικά!

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τη “δίψα” τους στα πρώτα 20 λεπτά όπου και κατάφεραν να προηγηθούν με γκολ του Μορέο στο 6′.

Όμως σταδιακά αυτή η διάθεση έχασε σε ισχύ, σε νεύρο – καθώς χάνονταν κατά τρόπο εντυπωσιακό οι μονομαχίες στη μεσαία γραμμή – και σε ηθικό, ειδικά στο 2ο ημίχρονο όπου η πίεση της Τερνάνα γίνονταν όλο και πιο ασφυκτική!

Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Αγκάτσι με σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της Πίζα. Στην πρώτη φάση της επανάληψης, σε κεφαλιά του Ντιακιτέ ο Νίκολας απέκρουσε με τη μπάλα στα βρίσκει εκ νέου στο δοκάρι.

Στο 71′ ο διαιτητής και το VAR “γύρισαν” το ματς για περίπου 1,5 λεπτό πίσω δίνοντας πέναλτι σε χέρι του Καράτσιολο. Ο Φαβίλι από τα 11 βήματα έκανε το 1-1 και τρία λεπτά αργότερα σε μια ακόμα πίεση της ομάδας του Τέρνι η άμυνα της Πϊζα ξανα-έκανε λάθος και ο Φαλέτι ως τελικός αποδέκτης της αντεπίθεσης διαμόρφωσε το τελικό 2-1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.