Μπρέσια – Φροζινόνε 2-2 : Ένα θρίλερ που είχε μόνον… «Χ»αμένους (hls)

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το ματς της Μπρέσια με την Φροζινόνε στη Λομβαρδία. Τα γκολ των γηπεδούχων οι Τραμονί (45'), Πρόϊα (91') και των γηπεδούχων οι Τσιάνο (35'), Κανότο (88')

Άπαντες ένιωσαν πως έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία, στο φινάλε του συναρπαστικού αγώνα στο «Μάριο Ριγκαμόντι», συνάμα όμως έφυγαν ανακουφισμένοι έτσι όπως κύλησε το ματς και κυριως οι γηπεδούχοι κι ας ήταν αυτό το 6ο συνεχόμενο δίχως νίκη εντός έδρας!
Η Μπρέσια έχασε την μεγάλη ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα της Serie B όμως έτσι όπως πήγαν τα πράγματα, δεν θα μπορούσε να πει κάτι άλλο απέναντι σε έναν ανώτερο (!) σε γενικές γραμμές, αντίπαλο…
Η Φροζινόνε μπήκε πιο δυνατά στο ματς διατηρώντας την πρωτοβουλία των κινήσεων ως την ώρα που προηγήθηκε με τον αρχηγό της, Καμίλο Τσιάνο στο 35’
Η αντίδραση τω γηπεδούχων είχε ουσία στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν ο Γάλλος Τραμονί ισοφάρισε.
Στην επανάληψη η ομάδα της Λομβαρδίας μπήκε αποφασισμένη να αξιοποιήσει το ψυχολογικό αβαντάζ, όμως δεν ήταν αποτελεσματική στις ευκαιρίες της.
Σταδιακά η Φροζινόνε μπόρεσε να ισορροπήσει και το βασικότερο, να διατηρήσει την «χημεία» της στις αλλαγές που έγιναν από τους πάγκους εν αντιθέσει με αυτές των γηπεδούχων που μάλλον χάλασαν τη… μαγιά!
Στο 71’ ο Ζαμπάνο τράνταξε το δοκάρι με δυνατό σουτ και στο 88’ δύο αλλαγές του Γκρόσο, ο Ρίκι κι ο Κανότο έφτιαξαν ένα ωραίο γκολ!
Στο 91’ έπειτα από διαδοχικά σουτ προς την εστία των φιλοξενούμενων, ήρθε ο Πρόϊα να σώσει την παρτίδα για την Μπρέσια ισοφαρίζοντας στο 2-2, το μη χείρον βέλτιστο για το σύλλογο της Λομβαρδίας…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.