Τερνάνα – Κροτόνε 1-0 : Νίκη μετά… φόβου και πάθους!! (hls)

Με γκολ του Φαλέτι στο 10' η Τερνάνα νίκησε την Κροτόνε στην Ούμπρια. Με δέκα παίκτες έπαιξαν οι γηπεδούχοι από το 41, πολλές χαμένες ευκαιρίες μέτρησαν οι φιλοξενούμενοι..

Στο Τέρνι της κεντρικής Ιταλίας, την πόλη των… «ερωτευμένων», σύμφωνα με την παράδοση καθώς σε αυτή την περιοχή της Ούμπρια γεννήθηκε και έζησε ο Επίσκοπος Βαλεντίνος ώσπου να «Αγιοποιηθεί» από την Ρωμαιοκαθολική εκκλησία το Μεσαίωνα, η ομάδα της περιοχής είχε σήμερα το απαραίτητο ποδοσφαιρικό… «πάθος» προκειμένου να πάρει μια νίκη πολύ πιο δύσκολη από όσο δείχνει το τελικό 1-0, απέναντι στην Κροτόνε!
Κι όμως, όλα ξεκίνησαν καλά για τους γηπεδούχους. Με ορμή και διάθεση να κατακτήσουν όσα περισσότερα στο ματς, κατάφεραν να προηγηθούν με ένα ωραίο γκολ του Ουρουγουανού Φαλέτι με την συμπλήρωση δέκα λεπτών..
Όμως πάθος είχαν και οι φιλοξενούμενοι, αγγίζοντας την ισοφάριση στο 15’ όταν το σουτ του μοναδικού ευδιάθετου επιθετικού τους, Μουματιέρι βρήκε στο κάθετο δοκάρι του Λαναρίλι.
Ο γκολκίπερ της Τερνάνα, έμελε να εξελιχθεί σε ήρωα του ματς καθώς η ομάδα του έμεινε με δέκα παίκτες στο 41’ λόγω της αποβολής του Προϊέτι με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένα μεγάλο «σφυροκόπημα» της εστίας του..
Άλλες δύο φορές η μπάλα βρήκε τα δοκάρια του σε προσπάθειες του Μουλατιέρι με σωτήρια αγγίγματα της μπάλας από την πλευρά του ενώ δημιουργήθηκαν 5-6 καλές φάσεις όπου ο 30χρονος τερματοφύλακας απέκρουσε σωτήρια.
Πιο μπροστά του υπήρχε και ο 20χρονος Ηλίας Κουτσουπιάς, εκ των κορυφαίων των νικητών με πολλές κερδισμένες «μάχες» στη μεσαία γραμμή και καθοριστικό ρόλο στη διαχείριση που επέλεξε ο προπονητής του Λουκαρέλι σε ένα «ατέλειωτο» λόγω πίεσης – αναβίωσης του ποδοσφαιρικού “κατενάτσιο” – και αγωνίας, μέσα στη χειμωνιάτικη βραδιά, δεύτερο ημίχρονο…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.