Λορέντσο Κολόμπο το… διαμάντι της Serie B

Ο Λορέντσο Κολόμπο της Σπαλ είναι από τα ταλέντα της φετινής Serie B΄ που με τις εμφανίσεις του έχει ανεβάσει κατακόρυφα την τιμή του στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο

Ο 19χρονος Λορέντσο Κολόμπο, αγωνίζεται δανεικός από την Μίλαν στην Σπάλ, έχει σκοράρει πέντε φορές στο φετινό πρωτάθλημα της Serie B΄μ δείχνει απίστευτα στοιχεία τόσο στο δημιουργικό όσο και στο εκτελεστικό κομμάτι και ακριβώς λόγω της καλής του παρουσίας οι μεγάλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έχουν στρέψει τις κεραίες τους επάνω του.

Το συμβόλαιο του με τους «σοροσνέρι» ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και
ο Στέφανο Πιόλι, ζήτησε από τους υπεύθυνους της διοίκησης της Μίλαν να δρομολογήσουν τις εξελίξεις ώστε με το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, ο 19χρονος να επιστρέψει στο Μιλανέλο.
Θα ήταν μεγάλη απώλεια για την ομάδα του Μιλάνου να χαθεί τους ένα… ακατέργαστο διαμάντι.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Σπαλ, Τζόε Τακοπίνα, δίνει την δική του μάχη προκειμένου να πείσει τον Κολόμπο να παραμείνει στην Εμίλια – Ρομάνια. Η Σπαλ μπήκε με προσδοκίες στο πρωτάθλημα, οι υπεύθυνοι του συλλόγου προσδοκούσαν σ την άμεση επιστροφή τους στα σαλόνια της Serie A, παρ΄ όλα αυτά ο στόχος τους φαίνεται πως απομακρύνεται.

Στη Σπαλ ποντάρουν στο γεγονός ότι θα του δώσουν πρωταγωνιστικό ρόλο, στήνοντας την ομάδα της περιόδου 2022-2023 επάνω του. Γνωρίζουν όμως ότι παλεύουν με τα… θηρία.

Πριν την έναρξη της φετινής περιόδου, η τιμή του κυμαινόταν στα 3.000.000 ευρώ. Εφόσον συνεχίσει ανάλογα και η πορεία του εξακολουθήσει να είναι σε ανοδική τροχιά, οποιαδήποτε ομάδα θελήσει να αποκτήσει τα δικαιώματα του, θα πρέπει να δαπανήσει (σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα), ένα ποσό που θα ξεπερνάει τα 5.000.000 ευρώ.

Μαζί με τον Λορέντσο Λούκα της Πίζα, έχουν ξεχωρίσει στις μικρές εθνικές της Ιταλίας και τα ονόματα των δύο είναι τα πιο «hot» στην διεθνή αγορά. Είναι αυτά που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον το προσεχές διάστημα και από την ανατολή του 2022, θα τα διαβάζουμε με πολύ μεγάλη συχνότητα καθώς περιπτώσεις σαν αυτές τις δύο, οι μεγάλοι σύλλογοι σπεύδουν να τις «καπαρώσουν» επενδύοντας στο ταλέντο τους και (κυρίως) στις φιλοδοξίες τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.