Μπουφόν: “Το μαρτύριο της κατάθλιψης με έκανε να εκτιμήσω τη ζωή”

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αναφέρθηκε στη "μάχη" που έδωσε με την κατάθλιψη.

Ένας από τους κορυφαίος τερματοφύλακες ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πάρμα. Ο 43χρονος γκολκίπερ παρά την ηλικία του συνεχίζει να αγωνίζεται στα γήπεδα.

Παρ’ όλα αυτά η ζωή του δεν ήταν πάντα εύκολη, σύμφωνα με δηλώσεις στην “Reppublica” σχολίασε τη “μάχη” που έδωσε με την κατάθλιψη, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι αυτή η “ασθένεια” τον έκανε να εκτιμήσει τη ζωή.

«Εδώ και αρκετό καιρό δεν υπάρχει μόνο το ποδόσφαιρο για μένα. Έχω πολλά άλλα ενδιαφέροντα και ανυπομονώ να τους αφιερώσω τον χρόνο που τους αξίζει. Έχω κοντά μου τα παιδιά μου, φίλους, αδελφές, γονείς και είμαι αρκετά τυχερός έχω γυναίκα, σύζυγο, σύντροφο και φίλο, την Ιλάρια. Η κατάθλιψη είναι μια μακρινή ανάμνηση που έχει γίνει πολύ αγαπητή, γιατί το μαρτύριο με έκανε να εκτιμήσω πόσο έντονη μπορεί να είναι κάθε στιγμή της ημέρας.

Όταν έχεις συνηθίσει να είσαι νούμερο ένα, είναι δύσκολο να δεχτείς τον πάγκο. Συνέβη και στον Ντίνο Τζοφ. Τα τελευταία δύο χρόνια έδειξα ότι ξέρω ότι είμαι ρεαλιστής. Είμαι ένας περίπλοκος απλός άνθρωπος που τρέφεται με όνειρα, ακόμα κι αν πολλά από αυτά αποδειχθούν ψευδαισθήσεις ή ουτοπίες. Η επιστροφή στην Πάρμα με ενθουσιάζει, υπάρχουν ρίζες.

Ομολογώ ότι τα παιδιά μου ήλπιζαν άλλα πράγματα για μένα. Ξέρετε, είχαν βιώσει τον σούπερ μπαμπά που παίζει στην εθνική ομάδα, για τη Γιούβε και την Παρί Σεν Ζερμέν, δυσκολεύτηκαν να με σκεφτούν σε διαφορετικό πλαίσιο, αλλά νομίζω ότι μεγαλώνουν και θα καταλάβουν ότι είναι επίσης ωραίο να κάνεις ένα βήμα πίσω», είπε μέσα σ’ όλα ο νέος τερματοφύλακας της Πάρμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης