Κοντά στη Νάπολι ο Ζούλιο Σέζαρ

Δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας "Gazzetta dello Sport" αναφέρει ότι η Νάπολι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζούλιο Σέζαρ, ο οποίος ουδεμία διάθεση και επιθυμία έχει να αγωνιστεί με το... ναυάγιο της ΚΠΡ στην Τσάμπιονσιπ.

Δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας “Gazzetta dello Sport” αναφέρει ότι η Νάπολι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζούλιο Σέζαρ, ο οποίος ουδεμία διάθεση και επιθυμία έχει να αγωνιστεί με το… ναυάγιο της ΚΠΡ στην Τσάμπιονσιπ.

Ο αγγλικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να αφήσει με ελεύθερη μεταγραφή τον βασικό τερματοφύλακα της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας και το μόνο που απομένει από την ομάδα του “Σαν Πάολο” είναι να συμφωνήσει στους όρους τους συμβολαίου με τον ίδιο. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, τις δυο πλευρές τις χωρίζουν περίπου 300.000 ευρώ, με τον Σέζαρ να ζητάει περίπου 2.700.000 ευρώ το χρόνο και τη Νάπολι να δίνει 2.400.000 ευρώ.

Με δεδομένο ότι ο Ράφα Μπενίτεθ έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για την πώληση του Μόργκαν Ντε Σάνκτις στη Ρόμα, φαίνεται ότι η διαφορά που χωρίζει Σέζαρ και Νάπολι πολύ σύντομα θα μειωθεί στο ελάχιστο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.