Ο πρόεδρος της Κάλιαρι μαινόμενος!

Ετοιμος να ανοίξει την πόρτα της εξόδου σε όλους τους αστέρες της Κάλιαρι το επόμενο διάστημα δήλωσε ο πρόεδρός της Μάσιμο Τσελίνο.

Ετοιμος να ανοίξει την πόρτα της εξόδου σε όλους τους αστέρες της Κάλιαρι το επόμενο διάστημα δήλωσε ο πρόεδρός της Μάσιμο Τσελίνο.
 
Απογοητευμένος λόγω προβλημάτων με το γήπεδο που φιλοξενεί την ομάδα, ξέσπασε οργισμένος μετά το 1-1 με τη Νάπολι το Σάββατο.
 
Η Κάλιαρι χρησιμοποιεί και πάλι το «Σαντ’ Ελία» από τον περασμένο Οκτώβριο, αφού πριν είχε υποχρεωθεί να ταξιδεύει στην Τεργέστη για τους εντός έδρας αγώνες της. Ωστόσο, οι εργασίες ανακαίνισης συνεχίζονται και έχουν εκφραστεί φόβοι για την ασφάλεια των οπαδών.  
 
«Ο Ναϊνγκολάν θα φύγει σίγουρα. Μάλιστα, δε χρειάζεται να φύγει τον Ιανουάριο, μπορεί να το κάνει και αύριο. Έξι ή επτά ομάδες ενδιαφέρονται γι’ αυτόν και δεν μπορώ να τον κρατήσω άλλο. Δεν είναι θέμα χρημάτων. Ακόμα και αν μου δώσουν λιγότερα, θα τον αφήσω να φύγει. Αν δε θέλει να φύγει, θα τον διώξω εγώ», επέμεινε ο Τσελίνο.
 
«Παίζουμε σε ένα γήπεδο κατάλληλο για την τρίτη κατηγορία. Οι παίκτες ήταν υποχρεωμένοι να ταξιδεύουν σε όλη την Ιταλία για δύο χρόνια, γιατί δεν είχαμε γήπεδο και δεν μπορώ να κρατάω κανέναν σε αυτές τις συνθήκες. Οι ποδοσφαιριστές έχουν κάνει πολλά και το να τους κρατήσω, θα ήταν αδικία», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.