Ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Ροναλντίνιο

Τον αντικαταστάτη του Ροναλντίνιο ψάχνουν στη Μίλαν...

Το τέλος του Ροναλντίνιο στη Μίλαν είναι πολύ κοντά και αυτό το γνωρίζει πρώτος απ’ όλους ο Βραζιλιάνος άσος. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, που όπως φαίνεται δεν μπορεί πλέον να επανέλθει στο επίπεδο που απαιτούν οι διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει η ομάδα του, επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του για να παίξει στη Γκρέμιο, από τον Ιανουάριο κιόλας. Ο ίδιος έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε, δεν έχει πράξει όμως το ίδιο και με τη Μίλαν για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η αποχώρησή του.

Στην πρώτη κρούση που έκανε στον αντιπρόεδρο των “ροσονέρι”, Αντριάνο Γκαλιάνι, προτείνοντας την εξαγορά του συμβολαίου του, εισέπραξε ένα ξερό “όχι”. Η απάντηση επηρέασε τον “Γκαούτσο”, που από εκείνη τη στιγμή επέλεξε να αποφύγει την επαφή με την ομάδα του. Ο “κόμπος” θα μπορούσε να λυθεί στις 27 Δεκεμβρίου, όταν η Μίλαν θα μεταβεί στο Ντουμπάι για μίνι προετοιμασία, υπό την προϋπόθεση ότι στο αεροδρόμιο θα εμφανιστεί ο “Ντίνιο”. Όπως και νάχει, πάντως, στο Μιλάνο αναζητείται ήδη ο αντικαταστάτης του, που θα είναι ο Λατσάρι ή ο Κονστάντ.

Στην απέναντι πλευρά, η Γκρέμιο έχει αναθέσει τις διαπραγματεύσεις με τη Μίλαν στον αδελφό του Ροναλντίνιο, τον Ρομπέρτο ντε Ασίς. Οι συζητήσεις, που δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού το πρώτο αίτημα, εκείνο της εξαγοράς του συμβολαίου πριν από τη λήξη του (Ιούνιος 2011), απορρίφθηκε. Η Μίλαν έκανε επίδειξη πυγμής υιοθετώντας μια σκληρή γραμμή και δεν οπισθοχώρησε ακόμη κι όταν ο παίκτης απείλησε ότι δεν θα προσέλθει στην αναχώρηση της ομάδας για το Ντουμπάι. Στην οδό Τουράτι του Μιλάνου, όπου και τα γραφεία του συλλόγου, έχουν πάντως πάρει απόφαση ότι θα βαδίσουν δρόμους χωριστούς με τον άλλοτε κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη, αφού είτε τώρα είτε το καλοκαίρι ο Ροναλντίνιο θα φύγει.

Ως αντικαταστάτη του ο τεχνικός της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, έχει προτείνει έναν εκ των Λατσάρι (Κάλιαρι) ή Κονστάντ (Κιέβο Βερόνα). Η οψιόν στα συμβόλαια και των δύο μπορεί άνετα να καλυφθεί, ενώ η εκτίμηση για αμφότερους τους νεαρούς Ιταλούς αναφέρει πως διαθέτουν μεγάλο περιθώριο εξέλιξης. Επιπροσθέτως, η Μίλαν θα απαλλαγεί από το “βαρύ” συμβόλαιο του Ροναλντίνιο κατεβάζοντας ταυτόχρονα το μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ της.

 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.