Ο Κιντέρο δεν θέλει Γιουνάιτεντ!

Δεν είναι σύνηθες κάποιος παίκτης να απορρίπτει την προοπτική να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε αυτή την... κατηγορία με τα λίγα μέλη ανήκει ο Χουάν Φερνάντο Κουιντέρο, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Γκαζέτα ντέλο Σπορ" δήλωσε ότι προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιντερ παρά στην πρωτοπόρο της Πρέμιερ Λιγκ.

Δεν είναι σύνηθες κάποιος παίκτης να απορρίπτει την προοπτική να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε αυτή την… κατηγορία με τα λίγα μέλη ανήκει ο Χουάν Φερνάντο Κουιντέρο, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην “Γκαζέτα ντέλο Σπορ” δήλωσε ότι προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιντερ παρά στην πρωτοπόρο της Πρέμιερ Λιγκ.

“Η Γιουνάιτεντ; Οχι. Μου αρέσει η Ιντερ. Προτιμώ τους “νερατζούρι” γιατί έχουν πολλούς νοτιοαμερικάνους στο ρόστερ τους. Αλλωστε, είμαι χαρούμενος στην Ιταλία. Βέβαια, λέγοντας τις προτιμήσεις μου δεν σημαίνει ότι απορρίπτω τις μεγάλες ομάδες, όπως η Μάντσεστερ, η Μίλαν, η Γιουβέντους… Είμαι φιλοδοξος. Θα αποφασίσω που θα συνεχίσω την καριέρα μου μετά από συζήτηση με την οικογένειά και τον ατζέντη μου.

Δεν γνωρίζω καν αν αξίζω να πάρω μεταγραφή σε μια μεγάλη ομάδα. Ακόμα μαθαίνω και δουλεύω σκληρά. Πρέπει να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο ως παίκτης”, είπε ο 20χρονος αριστεροπόδαρος μέσος της Πεσκάρα, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει φέτος καλές εμφανίσεις με την ιταλική ομάδα. Μάλιστα, η τελευταία τον έχει κοστολογήσει περίπου 10.000.000 ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.