Ματσάρι: «Μόνο νίκη με τη Γιουβέντους»

Μόνο τη νίκη θέλει ο Βάλτερ Ματσάρι στην αναμέτρηση με τη Γιουβέντους για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Μόνο τη νίκη θέλει ο Βάλτερ Ματσάρι στην αναμέτρηση με τη Γιουβέντους για το ιταλικό πρωτάθλημα. Ο τεχνικός της Νάπολι τόνισε πως το συγκεκριμένο ματς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την ομάδα του, στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αρχικά, ο τεχνικός των «παρτενοπέι» τόνισε στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport»: «Αυτό το παιχνίδι δεν είναι αποφασιστικό για το πρωτάθλημα. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη αλλά ακόμη βρισκόμαστε στην όγδοη αγωνιστική και απομένουν ακόμη 30 παιχνίδια, αρά υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος ακόμη μπροστά μας. Ακόμα θα έχουμε να τους αντιμετωπίσουμε και εντός έδρας και εκεί θα είναι πιο κρίσιμος αγώνας για εμάς».

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Η Γιουβέντους θυμίζει την Μπαρτσελόνα ,αφού όταν χάνει την μπάλα επιδιώκει να την ξανακερδίσει αμέσως. Ακόμη οι εμφανίσεις στο Champions League ήταν πολύ καλές. Δε θα είμαι ευχαριστημένος με την ισοπαλία. Θέλω να μεταδώσω το πνεύμα της νίκης στην ομάδα. Μέχρι τώρα κάνουμε μια πολύ καλή πορεία και τα αποτελέσματα είναι αυτά που περιμέναμε».

Σχετικά με την κατάσταση της ομάδας του, πριν το συγκεκριμένο ματς δήλωσε: «Όταν έφτασα στην ομάδα στόχος μου ήταν να κάνω το σύλλογο να αγωνίζεται με ψυχή. Νομίζω ότι έχουμε φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο και οι φίλαθλοι το έχουν καταλάβει αυτό. Το ξεκίνημα μας φέτος είναι καλύτερο από την περσινή χρονιά. Μπορεί να αποχώρησαν ο Λαβέτσι και ο Γκάργκανο αλλά αποκτήσαμε τους πολύ καλούς Ινσίνιε και Μπεχραμί».

Τέλος, ο Ματσάρι τόνισε για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του ιταλικού Σούπερ Καπ: «Μετά από αυτά που συνέβησαν στο σούπερ καπ, προσπαθώ να είμαι πιο προσεκτικός. Δεν μπορώ να συνεχίσω με αυτά που είχαν γίνει στον αγώνα. Πιστεύω ότι δεν ήταν καλύτερη αντιμετώπιση που είχαμε. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες και πρέπει να εφαρμόζονται το ίδιο για όλες τις ομάδες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.