Κινείται για τον Ντάγκλας Κόστα η Νάπολι

Για την απόκτηση του Ντάγκλας Κόστα τον Ιανουάριο κινείται η διοίκηση της Νάπολι, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί.

Για την απόκτηση του Ντάγκλας Κόστα τον Ιανουάριο κινείται η διοίκηση της Νάπολι, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί. Ο Βραζιλιάνος παίκτης βρίσκεται στη μετεγγραφική λίστα των «παρτενοπέι», οι οποίοι θέλουν να τον κλείσουν από τώρα για την επόμενη μετεγγραφική περίοδο. Ο μάνατζερ του παίκτη, Σέζαρ Μποτέγκα τόνισε πως υπάρχει ενδιαφέρον από την ιταλική ομάδα, όμως θα πρέπει να υπάρξει κάποια σοβαρή πρόταση, η οποία θα ικανοποιήσει τόσο τον πελάτη του, όσο και τη διοίκηση της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Αρχικά, Μποτέγκα τόνισε: «Η Νάπολι κοιτάει νεαρούς παίκτες με μέλλον και ικανότητες. Ο Ντάγκλας Κόστα είναι ένας από αυτούς και ξέρω πως οι Ιταλοί τον παρακολουθούν. Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια προσέγγιση, αλλά αν το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό, περιμένουμε μια πρώτη πρόταση και θα ξεκινήσουμε να διαπραγματευόμαστε».

Στην συνέχεια, συμπλήρωσε για το αν ο πελάτης του θέλει να αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα: «Ξεκαθαρίζοντας πως είναι χαρούμενος στη Σαχτάρ, θεωρώ πως είναι τιμητικό για τον πελάτη μου να τον θέλει μια ομάδα της Serie A και ειδικά η Νάπολι. Πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ουκρανική ομάδα, οπότε για τη μετακίνησή του απαιτείται να ικανοποιηθεί οικονομικά και η διοίκηση. Επαναλαμβάνω, όμως, αν το ενδιαφέρον της Νάπολι είναι υπαρκτό, ας καταθέσει μια προσφορά και θα τα βρούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.