Και επίσημα Ζέμαν στη Ρόμα

Ο Ζντένεκ Ζέμαν επέστρεψε και επίσημα στην τεχνική ηγεσία της Ρόμα, καθώς ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε την πρόσληψη του 65χρονου προπονητή.

Ο Ζντένεκ Ζέμαν επέστρεψε και επίσημα στην τεχνική ηγεσία της Ρόμα, καθώς ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε την πρόσληψη του 65χρονου προπονητή, 13 χρόνια μετά την πρώτη θητεία του στο «τιμόνι» των «τζιαλορόσι». Οι δύο πλευρές είχαν φτάσει εδώ και ημέρες σε συμφωνία, την οποία επιβεβαίωσε στα τέλη Μαΐου ο πρόεδρος της Πεσκάρα, στην οποία εργαζόταν μέχρι πρότινος ο Τσέχος. Τελικά, η Ρόμα γνωστοποίησε με μια «λακωνική» ανακοίνωση ότι ο Ζέμαν, ο οποίος έχει πάρει ιταλική υπηκοότητα, έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο έμπειρος προπονητής διαδέχεται στα «ηνία» της Ρόμα τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος αποχώρησε στα τέλη της σεζόν, αφού η ομάδα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο». Την περυσινή σεζόν ο Ζέμαν, ο οποίος εργάστηκε στη Ρόμα το διάστημα 1997-99, οδήγησε την Πεσκάρα στην άνοδο στη Serie A, ομάδα που απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια για το επιθετικό ποδόσφαιρο που έπαιξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας