Ίντερ: Καθαρός ο Γιανγκ

Ο Άσλεϊ Γιανγκ ξεπέρασε τον κορωνοϊό και είναι έτοιμος να μπει και πάλι σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Παραμένουν τα προβλήματα για τον Αντόνιο Κόντε.

Ο Άσλεϊ Γιανγκ ξεπέρασε τον κορωνοϊό και είναι έτοιμος να μπει και πάλι σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Παραμένουν τα προβλήματα για τον Αντόνιο Κόντε που μετράει ακόμα απουσίες ενόψει Τζένοα.

Ο Άγγλος φουλ μπακ είχε διαγνωστεί θετικός στο κορωνοϊό στις 11 Οκτωβρίου και αμέσως μπήκε σε καραντίνα. Η Corriere dello Sport αναφέρει πως δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση με τη Τζένοα καθώς είναι ανέτοιμος και ίσως επιστρέψει για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League κόντρα στη Σαχτάρ (27/10).

Η Ίντερ πραγματοποίησε σήμερα (23/10) νέο κύκλο εξετάσεων με τους Ρομπέρτο Γκαλιαρντίνι και Ιονούτ Ράντου να μην έχουν ακόμα ξεπεράσει τον ιό. Οι δύο παίκτες βρίσκονται εκτός δράσης μαζί με τους Σκρίνιαρ και Χακίμι που βρέθηκαν θετικοί λίγο πριν τη σέντρα κόντρα στη Γκλάντμπαχ (2-2) στη πρεμιέρα των ομίλων. Ο Αντόνιο Κόντε στο ματς με τη Τζένοα (24/10), 19.00 Noavasports), ίσως να στερηθεί των υπηρεσιών και του Αλέξις Σάντσες που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, ενώ θα έχει και πάλι στην διάθεση του τον Στέφανο Σένσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.