Σαμπντόρια: Συμφωνία με Ρανιέρι, αναμονή για Λινέτι

Η Σαμπντόρια προσφέρει νέο συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022 στον Κλαούντιο Ρανιέρι, ενώ είναι έτοιμη να ανανεώσει και την συνεργασίας της με τον Κάρολ Λινέτι.

Η Σαμπντόρια προσφέρει νέο συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022 στον Κλαούντιο Ρανιέρι, ενώ είναι έτοιμη να ανανεώσει και την συνεργασίας της με τον Κάρολ Λινέτι.

Ο σύλλογος από τη Γένοβα εξασφάλισε την παραμονή του στη Serie A, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της σεζόν, με το συμβόλαιο του Ρανιέρι να λήγει τον Ιούνιο του 2021. Η δουλειά του Ιταλού που ήρθε στην ομάδα μέσα στην σεζόν αναγνωρίστηκε με το σύλλογο να επιθυμεί να τον κρατήσει για ακόμα ένα χρόνο. Η Σαμπντόρια μετά την επανέναρξη πέτυχε 5 νίκες σε 10 ματς και μάζεψε τους απαιτούμενους βαθμούς για να παραμείνει στη κατηγορία.

Εν τω μεταξύ, δημοσιεύματα αναφέρουν πως η διοίκηση θα συναντηθεί με τον Πολωνό μέσο Κάρολ Λινέτι προκειμένου να υπογράψει και αυτός νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Το συμβόλαιο του Λινέτι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και φέτος σε 25 συμμετοχές μέτρησε 4 γκολ και 3 ασίστ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.