Λάτσιο: Δεν φεύγει ο Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς

Ο μεσοεπιθετικός της Λάτσιο, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς τόνισε πως δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει την ομάδα, ειδικά μετά την πρόκριση στο Champions League.

Ο μεσοεπιθετικός της Λάτσιο, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς τόνισε πως δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει την ομάδα, ειδικά μετά την πρόκριση στο Champions League.

Η Λάτσιο νίκησε χθες (23/7) με ανατροπή στο Ολίμπικο την Κάλιαρι (2-1) και επέστρεψε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο Σέρβος που έπαιξε καταλυτικό ρόλο για την επιστροφή της ομάδας του Σιμόνε Ινζάγκι στα σαλόνια, έκανε δηλώσεις σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης και μίλησε για το μέλλον του.

”Από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου στη Ρώμη, είχα βάλει στόχο να βγούμε στο Champions League με τη Λάτσιο και τα καταφέραμε” είπε στο Sky Sport Italia

”Είμαι χαρούμενος εδώ και το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο στη Λάτσιο, ούτως ή άλλως έχω συμβόλαιο για πολλά χρόνια ακόμα. Εγώ μένω. Ο ατζέντης μου ας σκεφτεί τα υπόλοιπα”

Το συμβόλαιο του 25χρονου λήγει τον Ιούνιο του 2024 και τον τελευταίο χρόνο αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους. Ο Σέρβος φέτος σε 40 ματς σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 7 γκολ και 7 ασίστ. Θυμίζουμε πως η θέση της Λάτσιο βρίσκεται στον ”αέρα” αυτή την στιγμή, καθώς αν η Νάπολι κερδίσει το Champions League και η Ρόμα κατακτήσει το Europa League , τότε η Λάτσιο είναι πολύ πιθανό να παίξει στο Europa μετά το όριο της UEFA για τέσσερις ομάδες στην διοργάνωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.