Η Λέτσε.. σμπαράλιασε την Τορίνο! (video)

Η πρώτη εντός έδρας νίκη (!) της Λέτσε φέτος στην Serie A ήρθε με το επιβλητικό 4-0 επί της Τορίνο χάρις τα γκολ των Ντεϊόλα, Μπάρακ, Φάλκο και Λαπαντούλα!

Η πρώτη εντός έδρας νίκης (!) της Λέτσε φέτος στην Serie A ήρθε με τον πιο επιβλητικό τρόπο καθώς η ομάδα του Ιταλικού νότου έβαλε «κάτω» από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης την νευρική κι αποκαμωμένη – ψυχολογικά κυρίως – Τορίνο φθάνοντας σε μια άνετη επικράτηση με σκορ 4-0.
Ο Ντεϊόλα στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Οκτώ λεπτά αργότερα και σε μια φάση, ενδεικτική της πανικόβλητης άμυνας των αντιπάλων της ο Τσέχος Μπάρακ πέτυχε το 2-0 στην πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα του Λέτσε μετά τον δανεισμό του από την Ουντινέζε.
Ήθελε αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει στη συνέχεια η ομάδα του Πιεμόντε, βιώνοντας δύσκολες στιγμές και στο 2ο ημίχρονο.
Στο 64’ ο Φάλκο σημειώνοντας το πιο όμορφο γκολ του αγώνα με κίνηση και σουτ εκτός περιοχής, έκανε το 3-0 και στο 78’ με πέναλτι που κέρδισε ο γνωστός μας – από το πέρασμά του στον ΠΑΟΚ – Ουκρανός Σακχόφ και μετέτρεψε σε γκολ ο Λαπαντούλα διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.
Η ομάδα του Φάμπιο Λιβεράνι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και η Τορίνο στα…τάρταρα (!) μετρώντας ένα σερί τραγικών εμφανίσεων κι αποτελεσμάτων με 17 γκολ στο παθητικό της στα τελευταία επίσημα παιχνίδια της!
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.