«Μίλησε» στο τέλος ο Ντε Πολ (video)

Με γκολ του Αργεντινού στο 88’ η Ουντινέζε πέρασε από την έδρα της Λέτσε, απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, αφήνοντας τους «Τζαλορόσι» χαμηλά στη βαθμολογία.

Ο Ντε Πολ ολοκλήρωσε το 2019 με γκολ και εκκίνησε το 2020 με τον ίδιο τρόπο, δίνοντας σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Ουντινέζε επί της Λέτσε, η οποία είναι η μοναδική ομάδα στη Serie A που ακόμη δεν έχει καταφέρει να επικρατήσει στο σπίτι της. 

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν είχαν ένταση και ρυθμό στο παιχνίδι τους, η κατοχή ήταν μοιρασμένη, όμως η Λέτσε –πήρε φανέλα βασικού ο Ταχτσίδης- είχε τις καλύτερες στιγμές με εκείνη του 20ου λεπτού να ξεχωρίζει, όταν ο Μπαμπακάρ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μούσο και στη συνέχεια ο Μανκούζο με πλασέ είδε τον Αργεντινό να του αρνείται το γκολ με ωραία επέμβαση. Η Ουντινέζε, είχε προβλήματα στην ανάπτυξη και κυρίως στην τελική πάσα, απείλησε μόλις μία φορά στο πρώτο μέρος, με δυνατό σουτ του Μαντραγκόρα εκτός μεγάλης περιοχής, το οποίο εξουδετέρωσε ο Γκαμπριέλ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν ακόμη πιο υποτονικός, με την Ουντινέζε να βελτιώνεται, να βλέπει δικαίως το διαιτητή να της ακυρώνει δύο γκολ του Οκάκα για όφσαϊντ, αλλά τελικώς να δικαιώνεται με το γκολ του Ντε Πολ στο 88, ύστερα από συνδυασμό του Αργεντινού με τον Μαντραγκόρα. 

Serie A, 18η αγωνιστική

Λέτσε-Ουντινέζε 0-1

«Βία ντελ Μάρε», Λέτσε

Διαιτητής: Αντόνιο Τζούα
Κίτρινες κάρτες:Ντε Πολ 88’
Κόκκινες κάρτες: –

Λέτσε (4-2-3-1): Γκαμπριέλ, Ντονάτι, Λουτσόνι, Ροσετίνι, Ντελ’ Όρκο, Πετριτσόνε, Ταχτσίδης, Ταμπανέλι (69’ Ντιέγκο Φαρίας), Μανκόζου, Μπαμπακάρ (80’ Λα Μαντία), Φάλκο

Προπονητής: Φάμπιο Λιβεράνι

Ουντινέζε (3-5-2): Μούσο, Ντε Μάιο, Τρόοστ-Έκονγκ, Νάουτινκ, Στρύγκερ Λάρσεν, Φοφανά, Μαντραγκόρα, Ντε Πολ (90+1’ Μπάρακ), Σέμα (75’ Πουσέτο), Οκάκα, Νεστορόφσκι (65’ Λαζάνια)

Προπονητής: Λούκα Γκότι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.