Κάλιαρι-Γιουβέντους 2-2: Από ένα ημίχρονο και από έναν βαθμό

Κάλιαρι και Γιουβέντους είχαν από ένα καλό ημίχρονο και μοιράστηκαν από έναν βαθμό της ισοπαλίας (2-2) για την 33η αγωνιστική της Serie A.

Η Κάλιαρι υποδέχτηκε τη Γιουβέντους για λογαριασμό της 33ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα καλό ημίχρονο και μαζί από έναν βαθμό. Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει το προβάδισμα στο πρώτο μέρος με δύο εύστοχες εκτελέσει πέναλτι από τους Γκαετάνο και Μίνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι επανήλθαν και έσωσαν το βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο γκολ του Βλάχοβιτς και το αυτογκόλ του Ντοσένα. Βασικός για 87 λεπτά αγωνίστικε ο Παντελής Χατζηδιάκος για τους «Ροσομπλού».

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας παρέμεινε η Γιουβέντους με 64 βαθμούς, ενώ η Κάλιαρι έπιασε την Λέτσε στην 13η με 32.

Το ματς

Η… λευκή βούλα έκανε τη διαφορά 

Σε ένα πρώτο ημίχρονο που τα είχε όλα, με δύο γκολ από πέναλτι και ένα ακόμη ακυρωθέν, η Κάλιαρι απέκτησε προβάδισμα νίκης με 2-0. Στο 30ο λεπτό, ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε παράβαση χεριού από τον Μπρέμερ εντός περιοχής και έδωσε την ευκαιρία στον Γκαετάνο να ανοίξει το σκορ.  Πέντε λεπτά μετά, ο Σέζνι υπέπεσε σε νέα παράβαση πέναλτι και οι «Ροσομπλού» πήραν κεφάλι δύο τερμάτων στο σκορ, ύστερα από εύστοχη εκτέλεση, αυτή τη φορά, του Γέρι Μίνα.  Στο 43ο λεπτό οι «Μπιανκονέρι» μείωσαν με τον Βλάχοβιτς σε 2-1, όμως ο Κιέζα που του έβγαλε την ασίστ αποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και έτσι το γκολ ακυρώθηκε. 

Βλάχοβιτς και Ντοσένα… υπέγραψαν το τελικό αποτέλεσμα

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, το σύνολο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αύξησε την πίεσή του, προσπάθησε να επιστρέψει στην αναμέτρηση και εν τέλει τα κατάφερε στο 61ο λεπτό. Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αυτή τη φορά το γκολ μέτρησε και έτσι η Γιούβε μπήκε εκ νέου στη διεκδίκηση του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών χάρη σε αυτογκόλ του Μπασένα, όμως δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη μεγάλη ανατροπή, παρά την έντονη πίεσή τους στο φινάλε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κάλιαρι: Σκουφέτ, Μίνα, Ντοσένα, Χατζιδιάκος (87′ Βιτέσκα), Νάντεζ (79’ Τζάπα), Σουλεμάνα (46’ Πράτι), Μακουμπού, Οτζέλο, Λουβουμπό, Σομουρόντοφ (79’ Βιόλα), Γκαετάνο (69’ Ντεϊόλα). 

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο, Μπρέμερ, Γκάτι, Γουέα (68’ ΜακΚένι), Αλκαράθ (46’ Γιλντίζ), Λοκατέλι (74’ Μίλικ), Ραμπιό, Καμπιάσο (86′ Ίλινγκ), Βλάχοβιτς, Κιέσα 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.