Αταλάντα-Βερόνα 2-2: Απίθανη επιστροφή των «τζιαλομπλού»

Μέσα σε ένα τετράλεπτο οι φιλοξενούμενοι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού αρχικά βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο τέρματα.

Τέσσερα λεπτά ήταν αρκετά για την ομάδα του Μπαρόνι, ώστε να «κλέψει» τον βαθμό της ισοπαλίας μέσα στο «Γκέβις Στάντιουμ», για την 32η αγωνιστική της Serie A. Ο Λάζοβιτς στο 56′ αρχικά μείωσε στο σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Νοσλίν τέσσερα λεπτά αργότερα έδωσε στη Βερόνα έναν υπερπολύτιμο βαθμό εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Η «θεά» είχε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Σκαμάκα στο 13′ και Έντερσον στο 18′ και φαινόταν πως «κρατούσε» στα χέρια της τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο ένα τετράλεπτο αδράνειας στο πρώτο κομμάτι του δευτέρου ημιχρόνου, στέρησε από την ομάδα του Γκασπερίνι τη νίκη.

Η Αταλάντα με 51 βαθμούς βρίσκεται στην έκτη θέση και την Πέμπτη φιλοξενεί τη Λίβερπουλ για τον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του UEFA Europa League, θέλοντας να υπερασπιστεί το υπέρ της 3-0 του «Άνφιλντ». Από την άλλη η Βερόνα έχει 28 βαθμούς, είναι στην 16η θέση και στο +1 από τη «ζώνη» του υποβιβασμού.

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων:

Αταλάντα (Γκασπερίνι): Καρνεζέκι, Τολόι, Χιεν, Τζιμσίτι, Χολμ, Πάσαλιτς, Έντερσον, Ρουτζέρι, Κόπμαϊνερς, Ντε Κετελάρε, Σκαμάκα

Βερόνα (Μπαρόνι): Μοντιπό, Σεντόνζ, Μανιάνι, Νταβίντοβιτς, Καμπάλ, Σίλβα, Νοσλίν, Φολορούνσο, Σούσολφ, Λάζοβιτς, Μπονατσόλι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.