Serie A: Χαμένοι βαθμοί για Κάλιαρι και Σασουόλο

Σασουόλο και Κάλιαρι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στα παιχνίδια που έδωσαν, παίρνοντας τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας.

Κάλιαρι – Βερόνα 1-1: Αλληλοεξουδετέρωση χωρίς ουσία

Σε ένα ματς για «γερά νεύρα»  Κάλιαρι και Βερόνα αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας, αν και είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ από το 30’.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Σαμουρόντοφ να στέλνει την μπάλα στο αριστερό δοκάρι. Μετά από αυτή την ευκαιρία οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τους Ντούντα, Μίτροβιτς και Σερντάρ αλλά ο Σκουφετ είχε την απάντηση και αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του. Η πίεση των φιλοξενούμενων «απέδωσε καρπούς» όταν στο 30’ ο Νόσλιν έβγαλε τη σέντρα και ο Μπονατσόλι με τακουνάκι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου δεν είχε σημειωθεί κάποια αξιόλογη φάση με τον διαιτητή να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βερόνα πήρε ξανά προβάδισμα με τον Λάζοβιτς, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ μετά από υπόδειξη του VAR. Στο 74’ το γκολ ήρθε για την Κάλιαρι με τον Σουλεμάνα να σκοράρει, μετά από ασταθή επέμβαση του Μόντιπο.  Στο τελευταίο δεκάλεπτο υπήρξε καταιγισμός ευκαιριών των γηπεδούχων με τον Βιόλα και τον Οριστάνιο να απειλούν την εστία των φιλοξενούμενων, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Στο 83’ ο Φολορούσνο είχε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς αλλά δεν σκόραρε.

Στο 90’ η Κάλιαρι βρέθηκε κοντά στο να πάρει τη νίκη με τον Λουβούμπο να στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του Μόντιπο. Το παιχνίδι έληξε χωρίς να έχει γίνει κάτι αλλό με το 1-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.  

Σασουόλο – Ουντινέζε 1-1: Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό…

Ένα ματς που κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο η Σασουόλο δεν κατάφερε να κερδίσει την Ουντινέζε, με τους γηπεδούχους να έχουν να δώσουν μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ήταν για τους γηπεδούχους στο 10’ με τον Πιναμόντι να αστοχεί. Δώδεκα λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Λόβριτς να έχει την ευκαιρία να απειλήσει αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 41’ οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Ντεφρέλ να παίρνει την πάσα από τον συμαπαίκτη του και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Τρία λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Τοβέν να στέλνει την μπάλα πίσω από τον τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις μέχρι το 90’, όταν και οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Εχιζίμπουε, αλλά η άμυνα είιχε την απάντηση και σταμάτησε τον παίκτη της Ουντινέζε.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.