Γιουβέντους-Έμπολι 1-1: Η προτελευταία της έκοψε τη φόρα! (hls)

Πάνω που βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, η Γιουβέντους άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στη "μάχη" για τον τίτλο. Έπαιζε με δέκα από το 18' λόγω αποβολής του Μίλικ.

Η Γιουβέντους προερχόταν από τέσσερις σερί νίκες και αήττητο σερί 16 αγώνων (τελευταία ήττα από την Σασουόλο στις 23/9). Είχε περάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και ήθελε να συνεχίσει αυτή την κούρσα κορυφής, ωστόσο η Έμπολι της έβαλε ένα φρένο.

Φυσικά για να γίνει αυτό χρειάστηκε και η αποβολή του Μίλικ από το 18ο λεπτό για πολύ επικλινδυνο μαρκάρισμα με τις τάπες στον Τσέριν, που ανάγκασε τη “Μεγάλη Κυρία” να παίζει με αριθμητικό μειονέκτημα για πάνω από 70 λεπτά αγώνα.

Παρ’ολα αυτά ήταν καλύτερη στο ματς και προηγήθηκε με τον Βλάχοβιτς να πετυχαίνει το 11ο φετινό του γκολ στο 50ό λεπτό όταν μετά από κόρνερ η μπάλα δεν βγήκε από την περιοχή της Έμπολι και ο Σέρβος που την είδε μπροστά του εκτέλεσε για το 1-0. Ωστόσο η κούραση άρχισε να βαραίνει τα πόδια των παικτών του Αλέγκρι και στο 70′ η Έμπολι ισοφάρισε με τον Μπαλτάντσι να κάνει συρτό μακρινό σουτ που αιφνιδίασε τον Σέζνι.

Το 1-1 έμεινε ως το τέλος με τη Γιουβέντους να παραμένει στην κορυφή με δύο βαθμούς διαφορά από την Ίντερ αλλά και με δύο παιχνίδια περισσότερα, την ώρα που η Έμπολι παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας αλλά πήρε ψυχολογική τόνωση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.