Φροζινόνε – Κάλιαρι 3-1: “Δια πυρός και σιδήρου” οι γηπεδούχοι (highlights)

Με γκρνκινιολικό φινάλε οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη στο "Μπενίτο Στίρπε"

Η 21η αγωνιστική της Serie A ξεκίνησε με την αναμέτρηση, Φροζινόνε – Καλιαρί. Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν την νίκη για να αποφύγουν τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας, όπως και οι γηπεδούχοι.  Στον πάγκο για την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι ήταν ο Παντελής Χατζηδιάκος.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους ωστόσο η χαρά τους δεν κράτησε πολύ. Ο Ουαλίντ Κεντίρα σκόραρε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου για την Φροζινόνε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ. Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ  με τον Σουλεμάνα στο 26’, με τον Στέφανο Τουράρι να μην μπορεί να αντιδράσει. Η Φροζινόνε στην συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει και να βγει μπροστά για να πετύχει γκολ. Πράγματι, το γκολ ήρθε από τον Μπαρενετσέα στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λέπτου αλλά ακυρώθηκε για φάουλ στην αρχή της φάσης, μετά από παρέμβαση του VAR.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Φροζινόνε συνέχισε να πιέζει για να πετύχει κάποιο γκολ. Αντίθετα, η Κάλιαρι δεν μπορούσε να αντιδράσει καθώς έδινε πολλά μέτρα στον αντίπαλο. Στο 64’ οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ που έψαχνάν χάρη στον Ματιτζέλι, ο οποίος μετά από βαθιά μπαλιά του Χάρουι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σκουφέτ, χωρίς να του αφήνουν περιθώρια αντίδρασης. Στο 75’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ολική ανατροπή χάρη στον Ματίας Σουλέ, ο οποίος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Σαν να μην έφτανε αυτό η Φροζινόνε θα πέτυχει και τρίτο γκολ με τον Κάιο Ζόρζε να βάζει το «κερασάκι στην τούρτα» για την ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο στο 96’.  

Την επόμενη αγωνιστική η Φροζινόνε θα πάει να παίξει στην έδρα της Ελλάς Βερόνα(28/1, 16:00). Η Κάλιαρι θα υποδεχτεί την Τορίνο(26/1, 21:45).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.