Τζένοα-Γιουβέντους 1-1: Καμία δεν έμεινε ικανοποιημένη


Τζένοα και Γιουβέντους αναμετρήθηκαν στο «Λουίτζι Φεράρι» για την 16η στροφή του πρωταθλήματος της Serie A. Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι οι 2 ομάδες έμειναν στο 1-1, σε ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει ικανοποιημένη καμία εκ των 2. Σκόρερ για την Τζένοα ο Γκούντμουνσον που ισοφάρισε το πέναλτι του Κιέζα.

Η Μεγάλη Κυρία συνεχίζει αήττητη για ενδέκατο σερί παιχνίδι, αλλά να έχει παράπονα από τον εαυτό της καθώς κατάφερε να προηγηθεί, όχι όμως να κρατήσει το υπέρ της σκορ. Πλέον φτάνει τους 37 βαθμούς, έναν λιγότερο από την Ίντερ, που αγωνίζεται την Κυριακή. Στους 16 βαθμούς ανέβηκε η Τζένοα, που παραμένει κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού.

Το ματς

Οι 2 ομάδες ξεκίνησαν συντηρητικά το παιχνίδι με κάποια μακρινά σουτ. Η Τζένοα βρήκε ευκαιρίες μέσα στην περιοχή της Γιουβέντους με τους Μεσίας και Ντε Βίντερ, χωρίς να βρουν στόχο. Τελικά, η ομάδα από το Τορίνο ήταν αυτή που θα ανοίξειτο σκορ στην αναμέτρηση με τον Φεντερίκο Κιέζα να κερδίζει πέναλτι από τον Μαρτίνεζ. Ο Ιταλός θα αναλάβει την εκτέλεση και θα βάλει την Μεγάλη Κυρία μπροστά. Το 0-1 θα παραμείνει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Τζιλαρντίνο θα περάσει τον Εκουμπάν στην θέση του Βάσκεθ. Δύο λεπτά αργότερα ο Γκανέζος επιθετικός θα δικαιώσει την επιλογή του προπονητή του, καθώς θα σερβίρει στον Γκούντμουνσον κι o Ισλανδός θα ισοφαρίσει. Η Γιουβέντους ισοφαρίστηκε πολύ γρήγορα και έπρεπε να κυνηγήσει. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν πολύ καλά τους χώρους και δεν επέτρεψαν την Μεγάλη Κυρία να απειλήσει. Μόλις στο 88’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια καλή ευκαιρία με τον Μπρέμερ, αλλά η μπάλα θα καταλήξει άουτ. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή θα φέρει τις 2 ομάδες ισόπαλες, σε ένα αποτέλεσμα μάλλον δίκαιο.

Στην επόμενη αγωνιστική της Serie A, η Τζένοα θα ταξιδέψει στην Ρέτζιο Εμίλια για το ματς με την Σασουόλο (22/12, 19.30), ενώ η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Φροσινόνε (23/12, 13.30).

Τζένοα (Τζιλαρντίνο): Μαρτίνεζ, Σαμπέλι (84’ Βολιάκο), Ντράγκουσιν, Μπάνι, Ντε Βίντερ, Βάσκεθ (46’ Εκουμπάν), Μαλινόφσκι, Μπαντέι, Φρέντρουπ, Μεσίας (93’ Χαπς), Γκούντμουνσον

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Σέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Καμπιάσο (88’ Γιλντίζ), Μακένι, Λοκατέλι, Μιρέτι (74’ Ίλινγκ), Κόστιτς (68’ Γουεά), Κιέζα, Βλάοβιτς  (68’ Μίλικ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.