Serie A: Δεύτερη η Λάτσιο «αντίο» με νίκη η Κρεμονέζε (hls)

Η Λάτσιο με τη νίκη κόντρα στην Έμπολι, ολοκλήρωσε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ η Κρεμονέζε, έκλεισε με νίκες την σεζόν, έχοντας ωστόσο υποβιβαστεί.

Η Λάτσιο επικράτησε της Έμπολι εκτός έδρας με 2-0 και ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στην δεύτερο θέση της βαθμολογίας.

Ο Ρομανιόλι άνοιξε το σκορ στο 48 για την Λάτσιο ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο όταν αποβλήθηκε αντικρίζοντας για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα ο Καμπιάγκι. Το τελικό 2-0 έγραψε ο Λούις Αλμπέρτο στο 92΄.

Έμπολι: Βικάριο(84΄Ουϊκάνι), Στογιάνοβιτς, Βαλούκιεβιτς, Λουπέρτο, Κεκέις, Γκράσι, Μπαντινέλι(Χάας), Άκπρα Άκπρο, Φατσίνι(84΄Σατριάνο), Καμπιάγκι, Πίκολι(75΄ Ντέστρο)

Λάτσιο: Προβεντέλ, Πελεγκρίνι, Ρομανιόλι(71΄Κασάλε), Πάτριτς, Χισάι, Λούις Αλμπέρτο, Βεσίνο( 71΄Κατάλντι), Μιλίνκοβιτς Σάβιτς(93΄Μπερτίνι), Πέδρο(63΄Ζακάνι), Ιμπόμπιλε, Φελίπε Άντερσον

Η Κρεμονέζε, αποχαιρέτισε τα σαλόνια της Serie A, με νίκη, χωρίς φυσικά αντίκρισμα καθώς έχει ήδη υποβιβαστεί, επικρατώντας της Σαλερνιτάνα με 1-0. Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μποναϊούτο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Τσατζού στο 88ο λεπτό. Η Σαλερνιτάνα ολοκλήρωσε στην 15η θέση της βαθμολογίας με 42 πόντους.

Κρεμονέζε: Σαρ, Αϊγου, Κίρικες(12΄Μπιανκέτι), Βάσκες, Γκιλιόνε(82΄Σερνικόλα), Μέιτε, Πίκελ, Γκάλνταμες(17΄Καστανιέτι), Βάλερι, Μπουοναϊούτο(46΄ΌΚερεκε)), Τσιοφάνι(46΄Τσατζού)

Σαλερνιτάνα: Οτσόα, Πιρόλα(93΄Τρουστ Εκόνγκ), Γκιόμπερ(76΄Σάμπια), Ντάνιλιουτς, Ματσόκι, Μποχίνεν(62΄Καβίλια), Κουλιμπαλί, Κάστανος, Μπότχαιμ(62΄Ματζιόρε), Κανδρέβα, Πίατεκ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.