Κρεμονέζε – Μπολόνια 1-5: “Πάρτυ” στη Λομβαρδία (hls)

Εντυπωσιακό ήταν το πέρασμα της Μπολόνια από τη Λομβαρδία, καθώς διέλυσε με 5-1 της Κρεμονέζε, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Τιάγκο Μότα διένυε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, καθώς αγνοούσε τη νίκη από τις αρχές Απρίλη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί εκτός μάχης ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Κόντρα στην Κρεμονέζε, ωστόσο, πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και πανηγύρισε τη 13η φετινή της νίκη στη Serie A.

Η Μπολόνια ήταν κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να βάλει από πολύ νωρίς τις βάσεις για τη νίκη. Μόλις στο 14′ πήρε κεφάλι στο σκορ χάρη στο γκολ του Αρναούτοβιτς, ενώ πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου ήρθε το 0-2 με σκόρερ τον Φέργκιουσον. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο γκολ στο πρώτο μέρος, αυτή τη φορά με τον Στέφαν Πος, στις καθυστερήσεις.

Ο χορός των τερμάτων και το “πάρτυ” της Μπολόνια δεν περιορίστηκε στο πρώτο ημίχρονο, αφού στο 63′ ο Ορσολίνι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4! Δέκα λεπτά αργότερα ο Ιταλός αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως αυτό δεν εμπόδισε τη Μπολόνια να πετύχει ένα ακόμη γκολ. Στο 80′, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Σανσόνε βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το 0-5.

Το μόνο που άλλαξε στα εναπομείναντα λεπτά ήταν το σκορ, αφού η Κρεμονέζε πέτυχε το γκολ της… τιμής στις καθυστερήσεις με τον Ντάνιελ Τσιοφάνι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.