Μπολόνια-Μίλαν 1-1: «Γκέλα» για τους Ροσονέρι (hls)

«Κακό» αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες....

«Σκληρό καρύδι» αποδείχτηκε για τη Μίλαν η Μπολόνια, μιας και η ομάδα του Τιάγκο Μότα ύστερα από δύο διαδοχικές νίκες ήρθε ισόπαλη, 1-1, με τους Ροσονέρι στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Serie A.

Ένα… κακό αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες, όσον αφορά στους στόχους που έχουν στη σεζόν! Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στα 32 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα (!) με άπιαστο σουτ του Σανσόνε, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο τελικό σκορ με «ξερό» σουτ του Πομπέγκα στο 40ό λεπτό.

Το σύνολο του του Στέφανο Πιόλι προερχόταν από το 1-0 επί της Ίντερ μεσοβδόμαδα, στον πρώτο προημιτελικό του Champions League, αλλά τελικά έφυγε με μόλις ένα βαθμό από την Μπολόνια.

Έτσι οι Μιλανέζοι έμειναν χωρίς νίκη για πέμπτη φορά στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (1-3-2), με αποτέλεσμα να παραμείνουν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 53 βαθμούς, δίνοντας ωστόσο την ευκαιρία στην πέμπτη Ίντερ να την προσπεράσει, καθώς ακολουθεί με 51 πόντους και ένα ματς λιγότερο…

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Πος, Κυριακόπουλος, Λουκουμί, Σουμαορό, Σκούτεν (85’ Μεδέλ), Αεμπίσερ (73’ Μόρο), Ντομίνγκεθ, Φέργκιουσον, Σανσόνε (57’ Τσίρκτσε), Μπάροου (73’ Λυκογιάννης)

Μίλαν: Μενιάν, Φλορέντσι (57’ Καλάμπρια), Καλουλού, Τιό (81’ Γκάμπια), Μπαλό Τουρέ, Φρανξ, Πομπέγκα, Σαλεμάκερς (57’ Μεσίας), Ντε Κετελάρ (70’ Ντίαθ), Ρέμπιτς, Οριγκί (70’ Λεάο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.