Σαλερνιτάνα – Μπολόνια 2-2: Οι Έλληνες χάρισαν τον πόντο στους «ροσομπλού»! (hls)

Η Μπολόνια πήρε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Σαλερνιτάνα για την 27η Αγωνιστική της Serie A, με δύο ασίστ του Κυριακόπουλου και ένα γκολ του Λυκογιάννη!

Οι γηπεδούχοι παρέμειναν κοντά στην ουρά με τρεις σερί ισοπαλίες σε αήττητο τεσσάρων αγώνων, η Μπολόνια έμεινε τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς τρίποντο και είναι ένατη.

H Σαλερνιτάνα άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ με πάσα, ο Καντρέβα πήρε την μπάλα και σέντραρε για τον Πιρόλα, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, στο πρώτο φετινό γκολ της ομάδας με αυτό τον τρόπο.

Οι «ροσομπλού» όμως απάντησαν άμεσα και συγκεκριμένα στο 11′, με τον Κυριακόπουλο να σεντράρει από αριστερά και τον Φέργκιουσον να σκοράρει επίσης με το κεφάλι.

Η Σαλερνιτάνα σκόραρε για δεύτερη φορά στο 64ο λεπτό, με τον Ντιά να εκμεταλλεύεται σύγχυση στην άμυνα της Μπολόνια μετά από φάση διαρκείας, σκοράροντας με το δεξί, με την μπάλα να κοντράρει και στον Σχάουτεν.

Η Μπολόνια όμως ήταν αυτή που είπε την τελευταία λέξη στο 73′, με τον Κυριακόπουλο να εκτελεί φάουλ και τον Λυκογιάννη (ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο λόγω τραυματισμού του Καμπιάσο) να σκοράρει με κεφαλιά!

Σαλερνιτάνα (Σόουζα): Οτσόα – Ντάνιλιουκ, Γκιόμπερ (88′ Φάτζιο), Πιρόλα – Ματσόκι (69′ Σάμπια), Μπόχινεν (56′ Φιλένα), Κουλιμπαλί, Μπράνταριτς – Κάστανος (59′ Πιόντεκ), Καντρέβα (88′ Μποτχάιμ), Ντιά.
Μπολόνια (Μότα): Σκορούπσκι – Πος, Σουμαορό, Λουκουμί, Καμπιάσο (21′ Λυκογιάννης) – Μόρο, Σχάουτεν – Έμπισερ (65′ Ορσολίνι), Φέργκιουσον, Κυριακόπουλος (82′ Σοριάνο) – Μπάροου (65′ Aρναούτοβιτς, 82′ Σανσόνε).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.