Μίλαν – Σασσουόλο 2-5: Ο Μπεράρντι εφιάλτης για τους «ροσονέρι»! (hls)

Η εκπληκτική Σασσουόλο του «δήμιου» Μπεράρντι πέρασε από την έδρα της Μίλαν για τρίτη σερί σεζόν!

Οι «νεροβέρντι» πήραν μεγάλο τρίποντο στη μάχη της σωτηρίας επιστρέφοντας στις νίκες μετά από οκτώ αγωνιστικές, ενώ οι «ροσονέρι» κινδυνεύουν να βγουν εκτός τετράδας, καθώς έμειναν χωρίς τρίποντο τέταρτο σερί ματς, δεχόμενοι τουλάχιστον πέντε γκολ για δεύτερη σερί αγωνιστική!

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι είχε για άλλη μία φορά κακό δαίμονα τον Ντομένικο Μπεράρντι, ο οποίος είχε 1 γκολ και 3 ασίστ, φτάνοντας τα 11 τέρματα και τις επτά τελικές πάσες απέναντι στη συγκεκριμένη αντίπαλο στην καριέρα του!

H Σασσουόλο αιφνιδίασε και άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό με τον Ντεφρέλ, που εκμεταλλεύτηκε σέντρα – σουτ του Μπεράρντι για να σκοράρει στο δεύτερο δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα έκανε και το 0-2, με τον Μπεράρντι να σερβίρει δεύτερη ασίστ, αυτή τη φορά στον Φρατέζι, ο οποίος κεραυνοβόλησε τον Ταταρουσάνου.

Η απάντηση της Μίλαν ήταν άμεση και συγκεκριμένα στο 24ο λεπτό, με τον Ζιρού, έπειτα από μπαλιά του Καλάμπρια.

Στο ημίωρο όμως, ο Μπεράρντι συνέχισε το προσωπικό του show σκοράροντας αυτή τη φορά, με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τραορέ.

Στο ξεκίνημα του β’ τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τους γηπεδούχους, καθώς ο Καλάμπρια ανέτρεψε τον Λοριεντέ στην περιοχή και ο ίδιος παικτης ευστόχησε από τη βούλα στο 47′ για το 1-4!

Η Μίλαν πίστεψε ότι είχε μειώσει στο 56′ με τον Ρέμπιτς, όμως το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR ως οφσάιντ.

Ο εφιάλτης έτσι συνεχίστηκε στο 79′ με τον Μπεράρντι να δίνει τρίτη ασίστ, αυτή τη φορά στον Ενρίκες που σκόραρε με το δεξί.

Ο Οριγκί μείωσε στο 81′ σε 5-2 με δεξί σουτ, αλλά ήταν αργά για ανατροπή, με τη Μίλαν να χάνει δεχόμενη πρώτη φορά πέντε γκολ σε εντός έδρας ματς πρωταθλήματος από τις 6/4/1997 και το 1-6 από τη Γιουβέντους!

Μίλαν (Πιόλι): Ταταρουσάνου – Καλάμπρια, Καλούλου, Γκάμπια, Ερναντέζ – Κρούνιτς (71′ Πομπέγκα), Τονάλι – Σαλεμάκερς (71′ Μεσίας), Ντε Κετελάρε (46′ Λεάο), Ρέμπιτς (71′ Οριγκί) – Ζιρού.
Σασσουόλο (Ντιονίζι): Κονσίλι – Μαρκίτσα (46′ Κυριακόπουλος), Έρλιτς, Ρουάν, Ροζέριο – Φρατέζι (77′ Τόρστβεντ), Ομπιάνγκ – Μπεράρντι (85′ Φεράρι), Τραορέ, Λοριεντέ (76′ Μαρτίνες) – Ντεφρέλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.