Νάπολι-Γιουβέντους 5-1: Ιστορική πεντάρα… πρωταθλήματος! (hls)

Φανταστικοί Παρτενοπέι, «διέσυραν» τη Γηραιά Κυρία και ξέφυγαν στο +10 από τους διώκτες τους!

Υπερηχητική! Ασταμάτητη! Δε γίνεται να χάσει αυτό το πρωτάθλημα! Η Νάπολι ήταν «μαγική» απέναντι στη Γιουβέντους και την… σκόρπισε στους πέντε ανέμους, 5-1, για τη 18η αγωνιστική της Serie A.

Οι γηπεδούχοι έδωσαν μια μοναδική παράσταση στο «Stadio Diego Armando Maradona» με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Κβίτσα Κβαρατσκέλια (ένα γκολ, δύο ασίστ) και τον «killer» και πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος με δύο γκολ απόψε και 12 συνολικά, Βίκτορ Όσιμχεν. Δίκτυα βρήκαν ακόμη οι Ραχμάνι και Ελάς, ενώ για τους φιλοξενούμενους που δέχτηκαν πέντε τέρματα για πρώτη φορά από τις 30 Μαΐου του 1993 και ένα ματς απέναντι στην Πεσκάρα, ο Ντι Μαρία είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1!

Αξιοσημείωτο και ότι η Γηραιά Κυρία είχε οκτώ σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ, μέχρι φυσικά που βρήκε μπροστά της τους Παρτενοπέι…

Στον δρόμο για το πρώτο πρωτάθλημα από το 1990!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Πριν συμπληρωθούν 40 λεπτά αγώνα οι Παρτενοπέι είχαν ήδη προβάδισμα δύο τερμάτων με σκόρερ τους Όσιμχεν (14′) και Κβαρατσκέλια (39′), με τη Γιουβέντους να έχει ως μοναδική απάντηση το δοκάρι του Ντι Μαρία στο 21′. Ο Αργεντινός ήταν εκείνος που μείωσε για τη Γηραιά Κυρία στο 42′ κι έδωσε ξανά ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η Νάπολι έδωσε… σόου και σημείωσε άλλα τρία γκολ με τους Ραχμάνι (55′), Όσιμχεν (65′) και Ελμάς (72′), μέσα σε αποθέωση από το κοινό της, που βλέπει το όνειρο για το πρώτο σκουντέτο από την εποχή του Ντιέγκο Μαραντόνα να πλησιάζει αγώνα με τον αγώνα, καθώς απέχει 10 βαθμούς από τη δεύτερη Μίλαν (με ματς λιγότερο) και τη Γιουβέντους!

Η ταυτότητα του ματς:

Serie A: 18η αγωνιστική, «Stadio Diego Armando Maradona»

Διαιτητής: Ντόβερι

Κίτρινη: 44′ Ντανίλο

Σκόρερ: 14′, 65′ Όσιμχεν, 39′ Κβαρατσκέλια, 55′ Ραχμάνι, 72′ Ελμάς – 42′ Ντι Μαρία

ΝΑΠΟΛΙ (Σπαλέτι): Μέρετ, Ραχμάνι, Κιμ, Ντι Λορέντζο, Ρουί (71′ Ολιβέρα), Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι (79′ Ντομπελέ), Πολιτάνο (46′ Ελμάς), Κβαρακτσέλια (89′ Λοσάνο), Όσιμχεν (79′ Ρασπαντόρι)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Αλέγκρι): Σέζνι, Μπρέμερ, Ντανίλο (73′ Άιλινγκ), Άλεξ Σάντρο, Κόστιτς, Ραμπιό (83′ Σούλε), Λοκατέλι (58′ Παρέδες), ΜακΚένι, Κιέζα, Ντι Μαρία (76′ Μιρέτι), Μίλικ (58′ Κεν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.