Γιουβέντους – Ουντινέζε 1-0 : “Μουντιαλικό” ξόρκι στα άγχη της! (hls)

Με γκολ του Βραζιλιάνου διεθνούς αμυντικού Ντανίλο στο 86ο λεπτό η Γιουβέντους ξεπέρασε τα εμπόδια της Ουντινέζε και κυρίως τα δικά της άγχη, προκειμένου να πάρει τους βαθμούς της νίκης στο Πιεμόντε!

Σε άλλο ένα ματς η “Μεγάλη Κυρία” του Ιταλικού ποδοσφαίρου, μόνον σιγουριά δεν εξέπεμπε με την αγωνιστική της συμπεριφορά με τη συνολική εικόνα του ματς να φανερώνει μια μορφή ισορροπίας όπου οι γηπεδούχοι φλυαρούσαν με την υπεροχή τους και τους φιλοξενούμενους να δείχνει συνεχώς το πόσο επικίνδυνη είναι στον ανοιχτό χώρο. Έτσι κύλησε το πρώτο μέρος και κάπως έτσι πήγε και το δεύτερο με τον Αλέγκρι να ανακατεύει συνεχώς την “τράπουλα” με τις αλλαγές του. Μια από αυτές ήταν και του πρωταθλητή κόσμου, Ντι Μαρία ο οποίος έδειξε καταπονημένος ζητώντας μόνος του να αντικατασταθεί από τον Αλέγκρι. Εν τέλει τη λύση έδωσε ένας άλλος “Μουντιαλικός” ο Βραζιλιάνος Ντανίλο, στο 86ο λεπτό. Η Γιουβέντους νίκησε γιοα 2η συνεχόμενη φορά στο φινάλε – έπειτα από το γκολ του Μίλικ στο 91′ στην Κρεμόνα – δείχνοντας πως το ζήτημα αυτοπεποίθησης παραμένει.

Η συγκίνηση κυριάρχησε πριν την έναρξη του ματς όταν άπαντες αποχαιρέτησαν έναν μεγάλο άσσο της ομάδας και της Σκουάντρα Αντζούρα, τον Τζιανλούκα Βιάλι.

AppleMark ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.