Ιταλία: Απόδραση Γιουβέντους, γκέλα η Φιορεντίνα (hls)

Η Γιουβέντους κέρδισε στις καθυστερήσεις στην έδρα της Κρεμονέζε για τη 16η Αγωνιστική της Serie A, η Φιορεντίνα έμεινε στην ισοπαλία εντός με τη Μόντσα.

Aναλυτικά:

Κρεμονέζε – Γιουβέντους 0-1: Ο Μίλικ έδωσε τη λύση

Η Γιουβέντους πέρασε δύσκολες στιγμές στο «Τζιοβάνι Τζίνι», αλλά κατάφερε να κερδίσει 1-0 την Κρεμονέζε και με έκτη σερί νίκη να παραμείνει στο κόλπο για την τετράδα.

Οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς νίκη και εξακολουθούν να βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Κρεμονέζε είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 69ο λεπτό με σουτ του Ντέσερς που τράνταξε το δοκάρι, όμως οι «μπιανκονέρι» ήταν αυτοί που πήραν τελικά το τρίποντο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Μίλικ να εκτελεί φάουλ από τα 25 μέτρα και να νικά τον Καρνεζέκι.

Κρεμονέζε (Αλβίνι): Καρνεζέκι – Σερνίκολα, Φεράρι (59′ Χέντρι), Μπιανκέτι (90+2′ Τσόφανι), Λοκοσβίλι, Βαλέρι – Μεϊτέ, Πίκελ, Καστανιέτι (75′ Μιλανέζε) – Οκερέκε (59′ Mπουοναϊούτο), Ντέσερς (75′ Aφένα – Τζιάν).
Γιουβέντους (Αλέγκρι): Στέζνι – Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο – Σουλέ (55′ Κιέζα), Φατζόλι (55′ Κεν), Λοκατέλι, ΜακΚένι (67′ ΜακΚένι), Κόστιτς (85′ Άιλινγκ-Τζούνιορ) – Μιρέτι (67′ Παρέδες) – Μίλικ.

Φιορεντίνα – Μόντσα 1-1: Χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους

Φιορεντίνα και Μόντσα έμειναν στο 1-1, με τους «βιόλα» να χάνουν ευκαιρία να πλησιάσουν τις ευρωπαϊκές θέσεις, μένοντας δεύτερη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη, ενώ οι νεοφώτιστοι έμειναν δεύτερο συνεχόμενο αγώνα αήττητοι και παραμένουν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 19ο με τον Καμπράλ, αλλά η Μόντσα πήρε τον πολύτιμο πόντο με γκολ του Αουγκούστο στο 61′.

Φιορεντίνα (Ιταλιάνο): Τερατσάνο – Ντοντό, Μαρτίνες, Ίγκορ, Μπιράγκι – Μπιάνκο (64′ Άμραμπατ), Ντάνκαν (86′ Καστροβίλι) – Ικονέ, Μπαράκ (79′ Μποναβεντούρα), Σαπονάρα (64′ Κουαμέ) – Καμπράλ (86′ Γιόβιτς).
Μόντσα (Παλαντίνο): Ντι Γκρεγκόριο – Μάρλον, Καλντιρόλα (67′ Μαρί), Ίτσο – Τσούρια (82′ Βινιάτο), Ρανόκια (62′ Ματσίν), Πεσίνα, Αουγκούστο – Κολπάνι (46′ Πετάνια), Καπράρι (46′ Μπιριντέλι) – Μότα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.