Βερόνα-Ρόμα 1-3: Λύτρωση στο φινάλε με τις «χρυσές» αλλαγές του Μουρίνιο (hls)

Η Βερόνα έπαιξε για 55 αγωνιστικά λεπτά με παίκτη λιγότερο κόντρα στη Ρόμα και στο 88ο λεπτό ο Κρίστιαν Βολπάτο κατόρθωσε να ολοκληρώσει την ανατροπή, χαρίζοντας στους «τζιαλαρόσι» ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» στις καθυστερήσεις ο Στέφαν Ελ Σαράουι.

Η Ρόμα τα βρήκε σκούρα με την Βερόνα αλλά τελικά έφυγε από το «Μαρκ’ Αντόνιο Μπεντεγκόντι» με τους τρεις βαθμούς, χάρη σε τέρμα του Κρίστιαν Βολπάτο στο 88ο λεπτό! Ο Στέφαν Ελ Σαράουι στο 90+2′ και ενώ η Βερόνα άφησε κενά στην άμυνα της, διαμόρφωσε το τελικό 1-3, που ήρθε πολύ πιο αγχωτικά από ότι υποδηλώνει.

Ουσιαστικά οι δύο αλλαγές του Ζοζέ Μουρίνιο χάρισαν στους «τζιαλαρόσι» τη νίκη, καθώς τόσο ο νεαρός Βολπάτι, όσο και ο Ελ Σαράουι πέρασαν στο γήπεδο ως αλλαγή.

Στο πρώτο μέρος η Βερόνα ευτύχησε να προηγηθεί με τυχερό γκολ του Πάβελ Νταβίντοβιτς στο 27ο λεπτό, όμως ο Πολωνός λίγα λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμα του στο γόνατο του Νικολό Ζανιόλο. Ο τελευταίος όχι μόνο δεν πτοήθηκε από το χτύπημα που δέχθηκε αλλά ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, παίρνοντας το ριμπάουντ από το δεύτερο δοκάρι του Τάμι Έιμπραχαμ.

Στο δεύτερο μέρος η Ρόμα κυριάρχησε και η δικαιοσύνη απονέμηθηκε στο φινάλε, με τον γεννημένο το 2003, Κρίστιαν Βολπάτο να γίνεται ήρωας στο 88′ και τον Στέφαν Ελ Σαράουι να «κλειδώνει» το «διπλό» στο 90+2′.

Με αυτή τη νίκη η Ρόμα είναι 4η στην Serie A με 25 βαθμούς, στο -7 από την κορυφή (Νάπολι), ενώ η Βερόνα με 5 βαθμούς είναι προτελευταία (19η) και χρειάζεται επειγόντως νίκες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.