Γιουβέντους-Έμπολι 4-0: Δεύτερη σερί νίκη για τους «Μπιανκονέρι» (vids)

Μετά την επικράτηση επί της Τορίνο, το σύνολο του Αλέγκρι επιβλήθηκε εντός έδρας της Έμπολι και βρίσκεται προσωρινά στην 7η θέση, στο -7 από την κορυφή της Serie A.

Στην αναμέτρηση με την οποία εκκίνησε η 11η αγωνιστική της Serie A, η Γιουβέντους επικράτησε με 4-0 της Έμπολι, πετυχαίνοντας τη δεύτερη διαδοχική νίκη της.

Για το σύνολο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προέκυψαν τρεις νέοι σκόρερ, αφού στο 8’ ο Κεν, στο 56’ ο ΜακΚένι και στο 83’ ο Ραμπιό (τα δύο τελευταία γκολ από κόρνερ του Κουαδράδο) βρήκαν για πρώτη φορά δίχτυα στο τρέχον πρωτάθλημα, ενώ ο Γάλλος διαμόρφωσε το τελικό σκορ με ένα ακόμη γκολ του στο 90+4′, ύστερα από ασίστ του Ντανίλο.

Χάρη σε αυτό το τρίποντο η «Γηραιά Κυρία» πήγε στους 19 βαθμούς, απέχοντας 7 βαθμούς από την κορυφή όπου βρίσκεται η Νάπολι, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 11 βαθμούς.

Την προσεχή Τρίτη η Γιουβέντους φιλοξενείται από την Μπενφίκα στην Πορτογαλία και θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει τις αμυδρές ελπίδες πρόκρισης στους «16» του Champions League, καθώς αυτή τη στιγμή έχει 3 βαθμούς (όσους και η Μακάμπι Χάιφα) κι απέχει 5 από την Παρί και τους Ίβηρες.

Γιουβέντους: Στσέζνι, Ρουγκάνι (80’ Άλεξ Σάντρο), Μπονούτσι, Ντανίλο, Κουαδράδο, ΜακΚένι (65’ Παρέδες), Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς, Βλάχοβιτς (65’ Μίλικ), Κεν (80’ Μιρέτι)

Προπονητής: Μασιμιλιάνο Αλέγκρι

Έμπολι: Βικάριο, Στογιάνοβιτς, Ντε Βίντερ, Λουπέρτο, Παρίζι, Χάας, Μαρίν, Μπαντινέλι (75’ Χέντερσον), Πιάτσα (62’ Μπαϊράμι), Ντέστρο (75’ Λάμερς), Σατριάνο (62’ Μπαλντάντσι)

Προπονητής: Πάολο Τζανέτι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.