Μπολόνια-Σαμπντόρια 1-1: “Χ”αμένοι και οι δύο (vid)

Από ένα ημίχρονο για τις δύο ομάδες που πασχίζουν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα στη Serie A

Μπολόνια και Σαμπντόρια μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο κυριαρχίας, στο οποίο η κάθε μία μετουσίωσε την υπεροχή της σκοράροντας με συνέπεια το “άβολο” και για τις δύο 1-1 (32′ Ντομίνγκεζ- 72′ Τζούρισιτς). Η αναμέτρηση στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Μπάμπη Λυκογιάννη που αποχώρησε τραυματίας στο 18′.

Η ευρισκόμενη σε πλεονεκτικότερη βαθμολογική θέση της αντιπάλου της Μπολόνια, ξεκίνησε την αναμέτρηση με ορμή, αντλώντας δύναμη από την έδρα της και παρά την απώλεια του Λυκογιάννη νωρίς (σ.σ. 18′) καθώς τραυματίστηκε σ’ εναέρια σύγκρουση κι αντικαταστάθηκε κατάφερε να προηγηθεί στο 32′ με τον Ντομίνγκεζ.

Οι ποδοσφαιριστές του Τιάγκο Μότα προσπάθησαν ν’ αυξήσουν το δείκτη του σκορ προτού ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, κάτι που όμως δεν κατέστη δυνατό κυρίως χάρη στις επεμβάσεις του Αουντέρο. Ο πορτιέρε των Γενοβέζων ήταν αυτός που ουσιαστικά έβαλες τις βάσεις για την αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος.

Η ουραγός της βαθμολογίας δίχως να έχει τίποτα να χάσει, απεμπόλησε την αμυντικογενή τακτική του πρώτου μέρους, πήρε μέτρα στο γήπεδο πιέζοντας προοδευτικά τους γηπεδούχους επιτιθέμενοι κατά κύματα. Μια συνεχόμενη πίεση που έφερε αποτέλεσμα στο 72′ όταν ο Τζούρισιτς με κεφαλιά ισοφάρισε διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ.

Ένα γκολ που έθεσε τέλος στο αρνητικό σερί της ομάδας του Ντέγιαν Στάνκοβιτς, η οποία μετρούσε πέντε διαδοχικές ήττες σε ισάριθμες εκτός έδρας αναμετρήσεις. Ακόμη κι έτσι όμως, ο βαθμός που απέσπασε δεν ήταν αρκετός για να την “ξεκολλήσει” από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.