Ντιμπάλα: Μοναδική πρόταση από τη Ρόμα

Δημοσιεύματα στην Αργεντινή υποστηρίζουν ότι η μόνη επίσημη πρόταση στο τραπέζι για τον Πάουλο Ντιμπάλα είναι από τη Ρόμα

Ο Αργεντινός επιθετικός είναι ελεύθερος αφού η Γιουβέντους απέσυρε την επέκταση του συμβολαίου της και επέτρεψε να λήξει η συμφωνία του στις 30 Ιουνίου. Ήταν στα πρόθυρα να ενταχθεί στην Ίντερ, αλλά η συμφωνία να φέρει τον Ρομέλου Λουκάκου πίσω από την Τσέλσι με την μορφή δανεισμού οδήγησε τον σύλλογο να αποσύρει το ενδιαφέρον. Η Μίλαν εξακολουθεί να ενδιαφέρεται, αλλά ιταλικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως υπάρχει μόνο μία επίσημη προσφορά που παρέχεται τώρα στους παράγοντες του Ντιμπάλα και αυτή είναι από τη Ρόμα.

Οι Τζιαλορόσι δεν αγωνίζονται στο Champions League, ούτε θεωρούνται σοβαροί διεκδικητές του Scudetto, αλλά έχουν φιλοδοξίες και τον Μουρίνιο, που πέρσι πανηγύρισε την κατάκτηση του Conference League. Η άφιξη του Ντιμπάλα θα μπορούσε επίσης να επιτρέψει την πώληση του Νίκολο Τζανιόλο στη Γιουβέντους. Εν τω μεταξύ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθούν την κατάσταση, αλλά ο Ντιμπάλα δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει την καριέρα του στη Serie A.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Tyc Sports», οι Τζιαλορόσι θέλουν να δελεάσουν το πρώην «δεκάρι» της Γιουβέντους μέσω προσφοράς που θα ανέρχεται στα 6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και με συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.