Ο Μπερλουσκόνι δημιουργεί τη «νέα» Μίλαν

Το 2018, μετά την αποχώρηση του από τη Μίλαν, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αγόρασε τη Μόντσα στη Serie C. Τέσσερα χρόνια μετά, πάντα με τον Αντριάνο Γκαλιάνι στο πλευρό του την ανέβασε στη Serie A.

«Είμαι συνηθισμένος να κερδίζω. Από τη στιγμή που είμαστε στη Serie A πρέπει να κατακτήσουμε το σκουντέτο, να συμμετάσχουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και να το κερδίσουμε και αυτό», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Σιλβιο Μπερλουσκόνι μετά την κατάκτηση της ανόδου από τη Μόντσα στους τελικούς των play-offs στη Serie B.

Η Μόντσα έδωσε με τον πλέον δραματικό τρόπο τέλος στο μεγαλύτερο μέχρι σήμερα σερί ομάδας στη Serie Β χωρίς προβιβασμό. 40 συναπτά έτη χωρίς να κάνει το άλμα δεν είχε συμπληρώσει άλλη ομάδα.

110 μετά από τη δημιουργία της η Μόντσα μπήκε στην παρέα των μεγάλων του ιταλικού ποδοσφαίρου και ο συνεπαρμένος από ενθουσιασμό «Καβαλιέρε» έδωσε το σύνθημα για την επόμενη ημέρα.

Λίγο η απίθανη πλοκή στην Γκαριμπάλντι Αρένα που εκτόξευσε την αδρεναλίνη, λίγο η ακόρεστη επιθυμία της κυριαρχίας που παραδέχθηκε ότι τον χαρακτηρίζει, λίγο αν θέλετε και το «ροσονέρο» παρελθόν, οι πρώτες δηλώσεις ήρθαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις που ενισχύουν οι πρώτες κινήσεις.

Η αναδυόμενη φημολογία έχει τις αποχρώσεις της Μίλαν, στην οποία το δίδυμο Μπερλουσκόνι-Γκαλιάνι μεγαλούργησε. 35 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με τα ιταλικά Μ.Μ.Ε. για την απόκτηση των Καλντάρα, Καστιγέχο, Σαλεμάκερς προσφέρει η Μόντσα στους «ροσονέρι» για την ενίσχυση της.

Θα πείτε είναι πολύ γρήγορα για να βγουν συμπεράσματα, όμως στο ναό της ταχύτητας, τη Μόντσα, οι εκκινήσεις γίνονται με «το γκάζι στο πάτωμα»…

Η Μόντσα ανέβηκε στη Serie A όχι για να μείνει, αλλά για να πρωταγωνιστήσει σύμφωνα με το Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Κι όταν το λέει ο «Καβαλιέρε» δε μπορείς να το προσπεράσεις εύκολα…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.