Ιμπραχίμοβιτς: «Η Ιταλία ανήκει στη Μίλαν» (vid)

To μήνυμα του 40χρονου Σουηδού μετά την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η Μίλαν επέστρεψε στην κορυφή της Serie A ύστερα από 11 χρόνια και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς το… γιόρτασε δίνοντας μια επική ομίλια προς τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου μετά τη λήξη του αγώνα με τη Σασουόλο.

«Παιδιά, ηρεμήστε, δεν θα πω το αντίο. Παιδιά, από την πρώτη μέρα, όταν έφτασα εδώ, μετά ήρθαν κι άλλοι… Πολλοί λίγοι πίστευαν σε εμάς, αλλά όταν καταλάβαμε ότι χρειαζόταν να κάνουμε θυσίες, να υποφέρουμε, να πιστέψουμε και να δουλέψουμε… Όταν συνέβη αυτό, γίναμε μια ομάδα και όταν είσαι ομάδα, μπορείς να πετύχεις τα πράγματα που έχουμε πετύχει εμείς.

Τώρα είμαστε πρωταθλητές Ιταλίας. Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες (σ.σ. χειροκρότημα). Τώρα μιλάω εκ μέρους όλης της ομάδας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Πάολο Μαλντινι, Ρίκι Μασάρα και Ιβάν Γαζίδη (σ.σ. χειροκρότημα). Δεν ήταν εύκολο, αλλά ήμασταν μία πραγματική ομάδα αυτή τη χρονιά. Στην αρχή της σεζόν, κανείς δεν πίστευε σε εμάς, αλλά μέσα από αυτές τις αρχές, γίναμε πιο δυνατοί.

Είμαι πολύ περήφανος για όλους εσάς. Και τώρα κάντε μου μια χάρη. Γιορτάστε σαν πρωταθλητές γιατί δεν είναι το Μιλάνο που ανήκει στη Μίλαν. Η Ιταλία ανήκει στη Μίλαν»
, τόνισε ο Ζλάταν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.