Σασουόλο – Μίλαν 0-3 : Φιέστα Ροσονέρα… (hls)

Δεν είναι όνειρο. Η Μίλαν είναι πρωταθλήτρια Ιταλίας μετά από έντεκα χρόνια. Οι ροσονέρι ήθελαν μόνο την νίκη στην έδρα της Σασουόλο και αυτή πήραν με το επιβλητικό 3-0.

Αυτό το πρωτάθλημα δεν υπήρχε περίπτωση να χαθεί. Η Μίλαν πήγε στο ΜΑΠΕΪ Στάντιο της Σασουόλο αναζητώντας μόνο την νίκη για να μην την απασχολεί τι κάνει στο άλλο ματς η Ίντερ.

Το γήπεδο θύμιζε Μιλάνο και οι ροσονέρι φρόντισαν από το πρώτο ημίχρονο να καθαρίσουν την νίκη και να περιμένουν απλά τους πανηγυρισμούς και την απονομή του τίτλου για πρώτη φορά μετά από έντεκα χρόνια.

Πρωταγωνιστής στο πρώτο ημίχρονο ο Ζιρού που πέτυχε δύο γκολ (17′, 32′) ενώ το τρίτο τέρμα ήταν και το τελευταίο του Κεσί με την φανέλα της ομάδας (36′).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα. Η Μίλαν συνέχισε να κρατάει τον έλεγχο του αγώνα. Οι δύο τερματοφύλακες δεν αγχώθηκαν ποτέ και όλοι απλά περίμεναν το τέλος για να αρχίσει η γιορτή.

Για την Μίλαν ήταν το 19ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και το πρώτο μετά από έντεκα χρόνια. Για τον κόουτς Στέφανο Πιόλι το πρώτο της καριέρας του ενώ ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, στην επιστροφή του είχε υποσχεθεί τίτλους και αυτό έγινε με τον Σουηδό να είναι εκεί και στο προηγούμενο πρωτάθλημα το 2011.

Σασουόλο : Κονσίλι (82′ Πελούζο) – Μούλντουρ, Αϊχάν, Φεράρι (82′ Σαταλίνο), Κυριακόπουλος – Λόπεζ (46′ Μανιανέλι), Φρατέζι (58′ Τραορέ), Ενρίκε – Ρασπαντόρι, Μπεράρντι (67′ Ντεφρέλ), Σκαμάκα

Μίλαν : Μενιάν – Καλάμπρια, Καλουλού, Τομόρι (82′ Ρομανιόλι), Ερνάντεζ – Τονάλι (46′ Μπενασέρ), Κεσί – Σαλεμάκερς (82′ Φλορέντσι), Κρούνιτς (72′ Ντιαθ), Λεάο – Ζιρού (72′ Ιμπραχιμοβιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.