Ντιμπάλα: Στο Λονδίνο ο μάνατζερ του Αργεντινού

Ο ατζέντης του Πάολο Ντιμπάλα ταξίδεψε στο Λονδίνο για να κάνει τον απολογισμό του σοβαρού ενδιαφέροντος που προέρχεται από την Premier League.

Ο 28χρονος Αργεντινός θα φύγει από τη Γιουβέντους στο τέλος του επόμενου μήνα και αρκετοί κορυφαίοι σύλλογοι θέλουν να τον αποκτήσουν με την Ίντερ να παραμένει ο μεγάλο φαβορί. Οι ”νερατζούρι” βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Χόρχε Αντούν. Τα πράγματα φαίνονται θετικά, αλλά δεν έχει εξασφαλιστεί συμφωνία. Όπως αναφέρει το Calciomercato.com, ο Αντούν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Λονδίνο προκειμένου να εξετάσει ορισμένες προσφορές από ενδιαφερόμενους συλλόγους της Premier League, συμπεριλαμβανομένης της Άρσεναλ.

Ο Αργεντινός επιθετικός είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς ελεύθερους παίκτες που είναι διαθέσιμοι αυτό το καλοκαίρι και επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Ίντερ αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό για την υπογραφή του. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ορισμένοι σύλλογοι στην Ισπανία θέλουν να τον πάρουν, κάτι που θα μπορούσε να περιπλέξει περαιτέρω τα πράγματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.