Σαλερντιτάνα-Τορίνο 0-1: Πλησιάζει η… Serie B (hls)

Λιγοστεύουν ακόμη περισσότερο οι ελπίδες της Σαλερντιτάνα για παραμονή, έπειτα και τη νέα της ήττα από την Τορίνο στην 31η στροφή της Serie A...

Οι γηπεδούχοι γνώρισαν ακόμη μία ήττα, τη 19η, με την Γκρανάτα να περνάει από την έδρα της χάρις το τέρμα του Μπελότι στο 18′. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με τη νίκη χάρις στον ηγέτη τους, ο οποίος το καλοκαίρι αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του αλλού.

Από την άλλη, το νέο αρνητικό αποτέλεσμα για τη Σαλερντιτάνα φαίνεται ότι της ανοίγει τον δρόμο για τη… Serie B, ούσα ουραγός του πρωταθλήματος και με μόλις 16 βαθμούς συγκομιδή ως τώρα. Η παραμονή θα έρθει μόνο με ένα… θαύμα!

Τέλος, να σημειωθεί πως η Σαλερντιτάνα ολοκλήρωσε με 10 παίκτες το ματς, καθώς ο Φάτσιο πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη στο 85′. Με αυτή τη τη νίκη της η Τορίνο έφτασε τους 38 βαθμούς, βρισκόμενη στην 11η θέση.

Κόκκινη: 85′ Φάτσιο

Σκόρερ: 18′ (πεν.) Μπελότι

Σαλερντιτάνα (Νικόλα): Σέπε, Γκιομπέρ, Ραντοβάνοβιτς, Φάτσιο, Ματζόκι (75′ Ρουτζέρι), Κουλιμπαλί (56′ Μποχίνεν), Λουρένσο, Ζορτέα (82′ Βεργκάνι), Βέρντι (56′ Ριμπερί), Μπονατσόλι, Τζούριτς (76′ Μίκαελ)

Τορίνο (Τζούριτς): Μπερίσα, Ίζο, Μπρέμερ, Μπουοντζιόρνο (89′ Ροντρίγκες), Σίνγκο, Ρίτσι (68′ Λινέτι), Μαντραγκόρα, Βοϊβόντα, Λούκιτς, Πιάτσα (67′ Μπρέκαλο), Μπελότι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.