Ίντερ-Φιορεντίνα 1-1: Χάνει έδαφος στη “μάχη” του τίτλου (hls)

Πολύτιμο έδαφος στην κούρσα του τίτλου έχασε η Ίντερ η οποία στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής έμεινε στο εντός έδρας 1-1 απέναντι στη Φιορεντίνα.

Η Φιορεντίνα “πάγωσε” το Μεάτσα ανοίγοντας το σκορ στο 50ο λεπτό. Ο Καστροβίλι πέρασε κάθετη πάσα μέσα στην περιοχή της Ίντερ, ο Γκονσάλες έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, με τον Τορέιρα να εκτελεί από κοντά τον Χαντάνοβιτς. Η χαρά των “βιόλα” κράτησε μόλις πέντε λεπτά. Στο 55ο λεπτό ο Πέρισιτς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ντάμφρις με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Τερατσάνο, γράφοντας το 1-1.

Από το 2001, η Ίντερ είχε κερδίσει 16 από τους 19 εντός έδρας αγώνες της στη Serie A εναντίον της Φιορεντίνα (1 ισοπαλία), τουλάχιστον τρεις περισσότερες από ό,τι εναντίον οποιασδήποτε άλλης ομάδας σε αυτή την περίοδο. Δεν τα κατάφερε όμως το Σάββατο και έμεινε τρεις βαθμούς πίσω από τις Μίλαν και Νάπολι (με ματς λιγότερο). Μετά από οκτώ συνεχόμενες νίκες πρωταθλήματος, η Ίντερ έχει πετύχει μόνο δύο νίκες στα τελευταία εννιά παιχνίδια της στη Serie A (5 ισοπαλίες-2 ήττες). Η Φιορεντίνα παρέμεινε στην 8η θέση και συνεχίζει να ελπίζει σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Μπαστόνι (80′ Ντιμάρκο), Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Βιδάλ (90′ Καϊσέδο), Πέρισιτς (80′ Γκόζενς), Τζέκο (74′ Κορέα), Μαρτίνες (74′ Σάντσες)
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τερατσάνο, Βενούτι, Μιλένκοβιτς (91′ Κουάρτα), Ιγκόρ, Μπιράγκι, Καστροβίλι, Τορέιρα, Ντάνκαν, Γκονσάλες (91′ Καγεχόν), Πιάτεκ (91′ Καμπράλ), Σαπονάρα (74′ Ικονέ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.