Αταλάντα σε… ελεύθερη πτώση

Λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον πρωταθλητή Ελλάδος, Ολυμπιακό, φαίνεται ότι η Αταλάντα βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση. Μετά το 1-1 στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους, συμπλήρωσε 5 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, χωρίς νίκη (3 ισοπαλίες-2 ήττες).

Μάλιστα στα δύο τελευταία της παιχνίδια με Φιορεντίνα για το Κύπελλο και με τη Γιουβέντους για τη Serie A, δέχτηκε γκολ στις τελευταίες στιγμές του παιχνιδιού.
Σίγουρα την εφετινή σεζόν ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς και απουσίες λόγω κορωνοϊού, αλλά μοιάζει μία ομάδα που θέλει… ενέσεις σε νέο αίμα. Το ρόστερ της ελάχιστα τροποποιείται τα τελευταία χρόνια και δείχνει να έχει ξεμείνει από ιδέες στον αγωνιστικό χώρο. Ήρθε και ο σοβαρός τραυματισμός του Σαπάτα να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση, καθώς δεν υπολογίζεται και ο Ίλιτσιτς. Βάλτε και στην εξίσωση ενόψει Ολυμπιακού και τον Χοσέ Λουίς Παλομίνο, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς Κυπέλλου με τη Φιορεντίνα και χθες στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους ήταν εκτός αποστολής.

Ας δούμε παρακάτω κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά που προέκυψαν από το ντέρμπι του Μπέργκαμο, με την ομάδα του Γκασπερίνι να χάνει την ευκαιρία να πάρει το τρίποντο και να ανέβει στη 4η θέση, ξεπερνώντας τη «Γηραιά Κυρία» στη βαθμολογία.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ – Η Γιουβέντους επέκτεινε το αήττητο της στη Serie A σε 11 αγώνες καθώς Αταλάντα και Γιουβέντους έφεραν ισοπαλία για 7η φορά σε 11 μεταξύ τους παιχνίδια στη Serie A.

ΣΩΤΗΡΑΣ ΝΤΑΝΙΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ – Το γκολ του Ντανίλο που σημείωσε μετά από 91 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα αγώνα, χάρη σε ασίστ του Ντιμπάλα, είναι το γκολ που σημειώθηκε πιο αργά σε έναν παιχνίδι της Γιουβέντους στη Serie A, μετά από αυτό του Ντιμπάλα εναντίον της Ουντινέζε, τον Ιανουάριο του 2021 (στο 92’50”), όταν τότε ο Ντανίλο έδωσε την ασίστ!

«ΔΙΑΚΟΣΑΡΗΣΕ» – Ο Πάουλο Ντιμπάλα έχει παίξει τώρα 200 παιχνίδια στη Serie A με τη Γιουβέντους, περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο παίκτη των «μπιανκονέρι» από τότε που ήρθε στην ομάδα τη σεζόν 2015/2016.

ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ…ΤΑΞΗ – Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς είναι ο πρώτος επιθετικός που γεννήθηκε από την 1η Ιανουαρίου 2000 και μετά που έχει παίξει 100 παιχνίδια στη Serie A.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.