Αταλάντα-Φιορεντίνα 2-3: Πρόκριση σε νεκρό χρόνο (hls)

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό, με ανατροπές και με εκπληκτικό φινάλε, η Φιορεντίνα επικράτησε 3-2 στο Μπέργκαμο της Αταλάντα και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Coppa Italia.

Απέμεναν ελάχιστα δευτερόλεπτα για να οδηγηθεί το ματς στην παράταση και μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπιράγκι, ο Μποναβεντουρα έστρωσε τη μπάλα στον Μιλένκοβιτς, που με ένα πολύ ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα χαμηλά στη δεξιά γωνία του Μούσο. Για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2018-19 οι “βιόλα” θα βρεθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ από την άλλη πλευρά η Αταλάντα υπέστη ένα μεγάλο πλήγμα, λίγες ημέρες μετά την πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Βιτσέντσο Ιταλιάνο προηγήθηκε με εύστοχο πέναλτι του Πιόντεκ στο 9ο λεπ΄το, αλλά οι “μπεργκαμάσκι” έκαναν την ανατροπή με γκολ του Τζαπακόστα στο 30΄και του Μπογκά στο 56΄, το πρώτο του 25χρονου Αφρικανού, με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Η Φιορεντίνα κέρδισε δεύτερο πέναλτι στο 70΄, αυτή τη φορά ο Πιόντεκ νικήθηκε από τον Μούσο, αλλά σε δεύτερο χρόνο σκόραρε για την ισοφάριση.

Μάλιστα στο 79΄οι φιλοξενούμενοι έμεινα με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κουάρτα, για να έρθει το γκολ του Μιλένκοβιτς στο τέλος και ενώ προηγουμένως η Αταλάντα είχε δύο δοκάρια (με Μπογκά και Τζαπακόστα).

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Τζιμσίτι, Ντεμιράλ, Παλομίνο (37′ Κούπμαϊνερς), Χάτεμπουρ, Ντε Ρον, Φρόιλερ, Τζαπακόστα, Μαλινόβσκι (74′ Μουριέλ), Μπογκά, Πάσαλιτς (74′ Πεσίνα)
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τερατσιάνο, Οντριοθόλα, Μαρτίνες, Ιγκόρ, Μπιράγκι, Καστορβίλι (59′ Μποναβεντούρα), Τορέιρα, Μαλέχ (81′ Μιλένκοβιτς), Γκονσάλες (60′ Σοτίλ), Πιόντεκ, Σαπονάρα (75′ Ικονέ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.