Γιουβέντους: Τι συμβαίνει με Μαρσιάλ και Ντεμπελέ

Η Γιουβέντους συνεχίζει να παρακολουθεί τον δυσαρεστημένο επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι Μαρσιάλ, ενώ η Μπαρτσελόνα, έχει εκδώσει τελεσίγραφο στον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Οι “μπιανκονέρι” είναι ένας από τους συλλόγους που ενδιαφέρονται για τον εξτρέμ των Καταλανών που βλέπει το συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος της σεζόν. Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, η Μπαρτσελόνα έχει θέσει τελεσίγραφο στον Γάλλο ποδοσφαιριστή. Εάν δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο τις επόμενες δύο ημέρες, ο σύλλογος θα προσπαθήσει να τον πουλήσει τον Ιανουάριο και αν δεν το κάνει, ο παίκτης θα παραμείνει στο περιθώριο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το Sport.es ανέφερε τον περασμένο Δεκέμβριο ότι η Γιουβέντους είχε καταλήξει σε κατ’ αρχήν συμφωνία για να υπογράψει τον Ντεμπελέ ως ελεύθερο, αλλά η μετακίνηση του Γάλλου στο Τορίνο ήταν αδύνατη καθώς ο πρώην εξτρέμ της Μπορούσια Ντόρτμουντ ζήτησε 12 εκατ. ετησίως!

Αν ο Ντεμπελέ φύγει από το Καμπ Νόου τον Ιανουάριο, η Μπαρτσελόνα θα κάνει μια νέα προσπάθεια για τον επιθετικό της Γιουβέντους, Αλβάρο Μοράτα. Το αφεντικό της Γηραιάς Κυρίας, Μαξ Αλέγκρι, δεν είναι διατεθειμένο να τον πουλήσει, ειδικά επειδή η Γιουβέντους δεν έχει αντικαταστάτη για τον Ισπανό. Ο Άντονι Μαρσιάλ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια επιλογή για τη Γηραιά Κυρία, αλλά σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, οι “Κόκκινοι Διάβολοι” έχουν ζητήσει από τους συλλόγους που ενδιαφέρονται για τον Μαρσιάλ να καλύψουν τον μισθό του μέχρι το τέλος της σεζόν συν ένα ποσό δανεισμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.